Siirry suoraan sisältöön

PUHDASTA LÄHIRUOKAA LEMMIKILLESI Koirakin sen tietää: kotimainen koiranruoka on paras valinta suomalaiselle lemmikille. REHTI-täysravinto valmistetaan Loimaan kauniissa peltomaisemissa, Rovio Pet Foodsin omalla koiranruokatehtaalla. Kotimaisista raaka-aineista valtaosa tulee omilta pelloilta ja lähialueen tuottajilta, mikä vähentää sekä tuotteen hiilijalanjälkeä että sen valmistuskustannuksia. Rehti lähiruoka on siis paitsi maistuvaa, myös ekologisempaa ja edullisempaa. Siksi se on oiva valinta arkeen. REHTI on nimensä mukaisesti rehellistä, puhdasta, kotimaista koiranruokaa, jossa on kaikki tarvittava eikä mitään ylimääräistä. REHTI ei sisällä vehnää, maissia, riisiä tai soijaa, eikä myöskään keinotekoisia väri-, maku tai säilöntäaineita. Kuulostaa rehdiltä, vai mitä?

Tuotekoodi
6429810236302
Paino (kg)
10
Pakkauskoko
10 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Koostumus: suomalainen possuproteiini, kuorittu kaura, ohra, härkäpapu, kauraydinjauho, siipikarjanrasva, melassileike, pellavansiemen, kivennäiset ja vitamiinit, kasviperäiset tuotteet (marjajauhe)
Käyttöohje
REHTI-täysravinto soveltuu aikuisen koirasi yksinomaiseksi ravinnoksi. Katso tarkemmat ohjeet annostelutaulukosta. Voit tarjota ruoan koirallesi kuivana, kostutettuna tai turvotettuna. Koirien ravinnontarpeet ovat yksilöllisiä, joten annostelethan ruokaa koirasi energiantarvetta vastaavasti, sen lihavuuskuntoa tarkkaillen. Muista, että koiralla on aina oltava raikasta vettä vapaasti saatavilla.
Säilytysohje
Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa
Sertifikaatit
Avainlippu

Rehti Possu 10 kg

31,90 €

3,19 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.