Siirry suoraan sisältöön

Puhdistamon Optimal Vegeproteiini Mansikka on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini, joka on valmistettu sekoittamalla riisiproteiini ja herneproteiini yhteen. Optimal Vegeproteiini on luonnollinen proteiinijauhe, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Pehmeän mansikkaisen makunsa vegeproteiinimme saa aidosta mansikkajauheesta ja luontaisista aromeista. Riisiproteiini on jo itsessään erinomainen, hyvin imeytyvä kasvikunnan proteiini ja sillä on lähes täydellinen aminohappoprofiili. Yksi aminohappo riisiproteiinissa jää kuitenkin vähäiseksi, ja se on lysiini. Lysiiniä taas löytyy erityisesti palkokasveista kuten herneestä. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiinin lähdettä aminohappokoostumuksesta saadaan täydellinen. Puhdistamon Optimal Vegeproteiini on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinin tarpeen saavuttamiseksi. Korkean proteiinipitoisuutensa lisäksi se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja. Kasvipohjaisena proteiinina tuote sopii loistavasti kasvisruokavalion tueksi. Lisäksi se on huomattavasti vatsaystävällisempi kuin tyypilliset maitopohjaiset proteiinit. Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Vegaaninen.

Tuotekoodi
6430039223134
Paino (kg)
0.6
Pakkauskoko
0.6 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Riisiproteiini, herneproteiini, mansikkajauhe (2 %), luontaiset aromit, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), Guérande-merisuola, paahdettu kaakaojauhe, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit)
Käyttöohje
Yksi annos 25 g (0,5 dl) sisältää noin 19 g proteiinia. Sekoita veteen (3-4 dl), haluamaasi kasvijuomaan tai smoothieen ja nauti!
Säilytysohje
Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Puhdistamo Athletics Optimal Vege proteiinijauhe Mansikka 600 g

19,45 €

32,42 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.