Siirry suoraan sisältöön

- Viljaton - Runsaasti maukasta lohta - Ei sisällä kanaa, soijaa tai lisättyä sokeria - Herkutteluun ja palkitsemiseen - Taskuun sopivat namit koiralle - Valmistettu Euroopassa Hau-Hau Champion Viljaton Makupala lohi-nokkonen on maukas lohenmakuinen herkku, joka sopii erinomaisesti koiran motivointiin niin kotona, lenkillä kuin treeneissäkin. Nämä mehevät, helposti paloiteltavat namit eivät sisällä lainkaan viljaa, perunaa, soijaa tai kanaa, joten ne ovat hyvä vaihtoehto myös useille herkkävatsaisille koirille. Tämä runsaasti lohta sisältävä herkku on vastustamattoman maukas, ja sen reseptiin lisätyt ravintoaineet huolehtivat koirasi hyvinvoinnista herkuttelun lomassa. Reseptiin lisätty kuivattu nokkonen on luontainen vitamiinien ja mineraalien lähde ja lohiöljy auttaa pitämään koirasi turkin kiiltävänä. Me uskomme, että taskunami on jokakoiranoikeus. Siksi löydät tuotteemme sopivaan hintaan sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenillesi.

Tuotekoodi
6430076892607
Paino (kg)
0.21
Pakkauskoko
0.2 kg
Valmistusmaa
Tšekki
Ainesosat
Koostumus: Lohiproteiini 26 %, keltainen herne, kasviperäinen glyseroli, punainen linssi, hydrolysoitu lohiproteiini 7 %, kurpitsa, sikakollageeni 4 %, lohiöljy 1 %, kuivattu nokkonen 1 %, fulvohappo 0,5 %, Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivoitu 15x109 solua/kg.
Käyttöohje
Tarjoa herkkuna tasapainoisen ruokavalion lisänä. Herkkujen osuus päivittäisestä ruokavaliosta tulisi olla korkeintaan 10 %, eikä niillä tule korvata ruoka-annosta. Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla.
Säilytysohje
Sulje pussi avaamisen jälkeen ja säilytä kuivassa ja viileässä. Parasta ennen -päiväys ja eränumero; ks. pakkaus.

Hau-Hau Champion Viljaton Makupala lohi-nokkonen 200 g

2,69 €

13,45 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.