Siirry suoraan sisältöön

Liberon teräsvilla No. 2 on karheaa teräsvillaa, jota käytetään lakka- ja maalipintojen poistoon Liberon Stripper Maalinpoistoaineen kanssa. Poistaa erinomaisesti vanhan maalin ja lakan epätasaisilta, kaarevilta ja herkiltä puupinnoilta. Karheaa teräsvillaa voidaan myös sellaisenaan käyttää karkeahiontaan.

Tuotekoodi
3282391052173
Korkeus (cm)
7.5
Leveys (cm)
20
Syvyys (cm)
6
Paino (kg)
0.1
Pakkauskoko
0.1 kg
Valmistusmaa
Ranska
Käyttöohje
Leikkaa mieleinen tuppo Liberon teräsvillaa No. 2 ja poista vanha lakka- tai maalipinta yhdessä Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoaineella. Karheaa teräsvillaa on käytännöllistä käyttää myös kaarevilla, epätasaisilla ja herkillä puupinnoilla kuten viilupinnoilla yhdessä Liberon Stripper-aineen kanssa. Levitä maalinpoistoaine siveltimellä, anna aineen vaikuttaa ohjeen mukaisesti ja poista irtoava maali tai lakka No. 2 teräsvillalla. Jos halutaan tehdä karkeahiontaa, tee tuposta hieman isompi ja hio puunsyyn suuntaisin vedoin. Välttääksesi viiltohaavoja, leikkaa teräsvilla aina saksilla ja käytä samalla käsineitä.
Säilytysohje
Säilytä kuivassa sisätilassa, lasten ulottuvilta. Suojaa lämmöltä ja kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti, vältä kontaktia sähkölaitteiden kanssa. Käsitellään syttyvänä materiaalina.
Muut ominaisuudet
  • lakkapinnan poistoon
  • maalipinnan poistoon
  • karkeahiontaan

Liberon Teräsvilla No. 2 karhea 100g

7,50 €

75,00 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.