Siirry suoraan sisältöön

360 Robot Vacuum Cleaner S8 on älykäs ja tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Imurin 3,6 desilitran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 3,2 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 150 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen viidellä erilaisella karttatilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 90 minuuttia tai 100 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla. Tyylikkään pyöreä Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S8 on halkaisijaltaan 340 millimetriä ja korkeudeltaan 95 millimetriä, joten se sopii melko ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sujuvasti. Puhdistaa lattiapinnat voimakkaalla imuteholla 360 Robot Vacuum Cleaner S8 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on voimakas 2 700 pascalin (Pa) imuteho. Poikkeuksellisen tarkka navigointi ja esteiden väistö Sisäänrakennettujen LiDAR- ja kosketusanturien avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä tarkasti ja liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita. Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti. Älypuhelinsovellus helppoon hallintaan Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille. Hiljainen käyntiääni ja 90 minuutin akku Imurin ladattava akku takaa jopa 90 minuutin tai 100 neliömetrin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 59 desibelin käyntiäänellään.

Tuotekoodi
6973481900630
Paino (kg)
3.45
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Kiina
Muut ominaisuudet
 • 360 Robot Vacuum Cleaner S8 on älykäs ja tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Imurin 3,6 desilitran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 3,2 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 150 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen viidellä erilaisella karttatilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 90 minuuttia tai 100 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.
 • Tyylikkään pyöreä
 • Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S8 on halkaisijaltaan 340 millimetriä ja korkeudeltaan 95 millimetriä, joten se sopii melko ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sujuvasti.
 • Puhdistaa lattiapinnat voimakkaalla imuteholla
 • 360 Robot Vacuum Cleaner S8 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on voimakas 2 700 pascalin (Pa) imuteho.
 • Poikkeuksellisen tarkka navigointi ja esteiden väistö
 • Sisäänrakennettujen LiDAR- ja kosketusanturien avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä tarkasti ja liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita.
 • Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille
 • Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti.
 • Älypuhelinsovellus helppoon hallintaan
 • Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille.
 • Hiljainen käyntiääni ja 90 minuutin akku
 • Imurin ladattava akku takaa jopa 90 minuutin tai 100 neliömetrin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 59 desibelin käyntiäänellään.
Takuu
Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

360 S8 -robottipölynimuri

329,00 €
 • Ilmainen palautus 30 päivää
 • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
 • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.