Siirry suoraan sisältöön

Liberon Puukitti on vesiohenteinen, käyttövalmis kitti, joka on helposti muotoiltavissa tarpeen mukaan. Täyttää ja tasoittaa yhdellä levityksellä, kitti soveltuu niin puulle, melamiinille kuin laminaatillekin. Liberon Puukitillä korjattu kohta tuntuu, näyttää ja käyttäytyy kuin puu, koska kitti sisältää aitoja puukuituja. Siksi kittiä voidaan pintakäsitellä petsillä, öljyllä, puunsuojalla, vahalla, lakalla ja maalilla. Liberon Puukitti on tarkoitettu erilaisiin korjauksiin entisöinnissä ja puuntyöstössä, lattialla, seinillä, hirsissä, paneeleissa, huonekaluissa, ovissa, ikkunakarmeissa, työtasoilla yms. Kuivunut kitti ei kutistu eikä halkeile ja sitä voidaan hioa, porata, naulata, ruuvata ja pintakäsitellä kuten aitoa puuta. Kaikille puulaaduille sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotekoodi
3282391051343
Korkeus (cm)
13
Leveys (cm)
5.5
Syvyys (cm)
3.5
Paino (kg)
0.089
Pakkauskoko
0.05 kg
Valmistusmaa
Ranska
Ainesosat
kalsiumkarbonaatti;titaanidioksidi (jauheena, joka sisältää vähintään 1 % titaanidioksidihiukkasia, joiden aerodynaaminen halkaisija on <= 10 µM);cellulose brute;1,2-bentsisotiatsol-3(2h)-oni;
Pesu- ja hoito-ohje
Työvälineet puhdistetaan vedellä. Kitattua kohtaa voidaan puhdistaa miedoilla pesuaineilla, mutta suositeltavaa on, että kitattu kohta pintakäsitellään heti kitin kuivuttua käyttökohteeseen tarkoitetulla suoja-aineella.
Käyttöohje
PUUKITTI 50g on ideaali pieniin täyttöihin kuten kolot, halkeamat, painaumat, viat. Kittiä voidaan käyttää kaikille puulaaduille sekä puujohdannaisille. Kuivuttuaan, kitti kestää hiontaa, naulaamista, ruuvaamista, kiillottamista sekä sitä voidaan pintakäsitellä petsillä, maalilla, öljyllä, lakalla ja vahalla. ESIKÄSITTELY: Levitä käyttövalmis kitti hiotulle, puhtaalle, kuivalle ja pölyttömälle pinnalle. Purista tuubia sormillasi. Alueet, johon et halua kittiä, suojaa maalarinteipillä. LEVITYS: Levitä PUUKITTI ja viimeistele pinta tasaiseksi painamalla kittiä kittilastalla. Kitti ei tartu lastaan eikä kitti mene myöskään rullalle lastan alla. Kuivumisaika 1h, maksimitäyttö 10mm kerralla. Kuivuttuaan, hio 240 karhealla paperilla pinta valmiiksi ja poista pöly. Pintakäsittele lopuksi haluamallasi pinta-aineella. Työvälineet puhdistetaan vedellä. Sisä- ja ulkokäyttöön.
Säilytysohje
Suojattava pakkaselta, säilytä lasten ulottumattomissa.
Muut ominaisuudet
  • vesiohenteinen
  • muotoiltavissa
  • ei kutistu eikä halkeile
  • sisä- ulkokäyttöön
  • kaikille puulaaduille
  • porattavissa, ruuvattavissa, naulattavissa
  • sisältää aitoja puukuituja
  • voidaan petsata, öljytä, vahata, lakata ja maalata

Liberon Puukitti 50g White

8,50 €

170,00 €/kg

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.