Siirry suoraan sisältöön

Liberon Stripper poistaa vanhan maalin ja lakan puu- ja metallipinnoilta. Tuote on hellävarainen puulle ja aroille pinnoille, jolloin voimakasta kaapimista ei vaadita. Hyytelömäisen koostumuksensa ansiosta sillä on helppo työskennellä myös pystysuorilla pinnoilla. Käytä kaarevilla pinnoilla Liberon Teräsvillaa Nr. 2 ja tasaisilla pinnoilla muovi tai metallilastaa. Maalinpoiston jälkeen puupinta neutralisoidaan Liberon Wax Remover-aineella tai lakkabensiinillä, jolloin uusi pintakäsittelyaine imeytyisi ja kiinnittyisi mahdollisimman hyvin. Testaa yhteensopivuus ensin huomaamattomaan kohtaan ennen isomman alueen käsittelyä. Käytä suojakäsineitä, älä työskentele suoraan auringonvalossa. Vältä kontaktia vinyylin ja synteettisten pintojen kanssa.

Tuotekoodi
3282391052029
Korkeus (cm)
14
Leveys (cm)
10.8
Syvyys (cm)
10.8
Paino (kg)
0.97
Pakkauskoko
1 l
Valmistusmaa
Ranska
Ainesosat
1,3-DIOKSOLAANI;N-BUTYYLIASETAATTI;BUTANONI;CIRES DE PARAFFINE ET CIRES D'HYDROCARBURES;HIILIVEDYT, C9-C11, N-ALKAANIT, ISOALKAANIT, SYKLISET, <2% AROMAATTISET;ALCOXYLAT D'ALCOOL GRAS;(BENTSOTIATSOL-2-YYLITIO)MERIPIHKAHAPPO
Pesu- ja hoito-ohje
Neutralisoi puupinta käsittelyn jälkeen Liberon Wax Remover aineella tai lakkabensiinillä. Anna kuivua 24h, viimeistele pinta ennen uutta pintakäsittelyä Liberon teräsvillalla Nr. 0000 tai erittäin hienolla hiontapaperilla.
Käyttöohje
Käsittely: Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä runsas kerros Liberon Stripper-ainetta siveltimellä ja anna vaikuttaa 5-30 min. Pintakäsittelyn pehmennyttyä, poista se tasaisilta pinnoilta lastalla ja kaarevilta pinnoilta Liberon No. 2 teräsvillalla. Useiden pintakerrosten poistamiseen käsittely toistetaan tarvittaessa. Neutralisoi puupinta Liberon Wax & Polish Remover-aineella tai lakkabensiinillä. Anna kuivua 24h ja viimeistele pinta hellästi Liberon teräsvillalla Nr. 0000 tai erittäin hienolla hiontapaperilla. Pinta on tämän jälkeen jälleen valmis uudelleenkäsittelyyn. Tärkeää: Testaa yhteensopivuus ensin huomaamattomaan kohtaan ennen isomman alueen käsittelyä. Varotoimenpiteet: Käytä suojakäsineitä. Älä työskentele suorassa auringonvalossa. Vältä kontaktia vinyylin ja synteettisten pintojen kanssa.
Säilytysohje
Säilytettävä kuivassa, hyvin ilmastoidussa tilassa sekä auringonvalolta suojassa, jossa lämpötila on +12 - +23 asteen välillä. Säilytä lasten ulottuvilta. Lue aina varotoimenpiteet tuotteen etiketistä.
Muut ominaisuudet
pitkävaikutteinen;ei vahingoita alusmateriaalia;käytetään maalien ja lakan poistoon;poistaa myös öljyn puupinnoilta;tehokas, ei vaadi useita käsittelykertoja;hyytelömäinen koostumus;sisä- ja ulkokäyttöön

Liberon Stripper 1L maalin- ja lakanpoistoaine

27,95 €

27,95 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.