Siirry suoraan sisältöön

Neutral Color on pyykinpesuneste, joka on tarkoitettu erityisesti värillisille vaatteille. Se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Neutral Color ei sisällä väriaineita, hajusteita tai optisia kirkasteita, mikä vähentää allergisia ihoreaktioita ja ihoärsytystä. Sillä on Joutsenmerkki, joka on Pohjoismaissa käytettävä virallinen ympäristömerkki. Neutral Color -pyykinpesuneste poistaa pyykistäsi tehokkaasti lian ja tahrat. Neutral Color on nestemäinen pyykinpesuaine ja tarjoaa seuraavia etuja: • Pesee pois tehokkaasti lian ja tahrat • Pesee puhtaaksi jo alhaisissa lämpötiloissa • Sopii konepesuun ja käsipyykille • Allergiaystävällinen: suunniteltu vähentämään allergisia ihoreaktioita • Hajusteeton ja väriaineeton • Dermatologisesti testattu • Auttaa vaatteita säilyttämään värinsä pidempään – niin värillisiä kuin tummia • Kun peset valkopyykkiä, kuten lakanoita, vaatteita, pyyhkeitä ym. valitse Neutral White nestemäinen valkopesuaine • Neutral-sarjasta löytyy paitsi pesuaineita ja huuhteluaineita, myös tuotteita henkilökohtaisen hygienian hoitoon, kuten suihkusaippua, shampoo ja ihovoide. Sarjassa on tuotteita myös lapsille ja vauvoille, kuten kosteusliina ja ihonhoitoöljy. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Jokainen iho on erilainen, mikä tarkoittaa, että sama tuote ei sovi kaikille perheenjäsenille. Tässä tulee Neutral avuksi. Tavoitteenamme on huolehtia koko perheen ihosta. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman hellävaraisia tuotteita, jotka suojaavat ihoärsytykseltä. Alkaen normaalista ihosta herkkään ihoon, vauvan ihosta helposti ärsyyntyvään ja reagoivaan ihoon. Jokainen Neutral-tuote pesuaineesta käsirasvaan – ja kaikkeen siltä väliltä – auttaa sinua huolehtimaan ihostasi hellävaraisemmin joka päivä. Neutral Color on kehitetty erityisesti herkälle iholle, ja sitä suosittelee Asthma Allergy Nordic ja Allergy Certified.

Tuotekoodi
8710522447185
Paino (kg)
1.055
Pakkauskoko
1 l
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
Sisältö: 15-30%: Ionittomia tensidejä. 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Entsyymejä, Fosfonaattia, Saippuaa.||Ingredients: Aqua, Laureth-7, Sodium Laureth Sulfate, Alcohol Denat, Potassium Citrate, Potassium Cocoate, Triethanolamine, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, PVP, Calcium Chloride, Subtilisin, Sodium Chloride, Amylase, Denatonium Benzoate, Mannanase
Käyttöohje
Annostele pesuainetta pesuainelokeroon tai pesupalloon. Tehokas 30°C asteessa. Käsinpesussa käytä suojakäsineitä suojaamaan herkkää ihoa. HOITO-OHJEITA: Tarkista aina vaatteen hoito-ohjeet ja noudata pesuohjeita. Vaikeille tahroille: kaada nestettä suoraan tahralle ja anna vaikutta n. 10 min. Pese väriä päästävät vaatteet erillään.
Sertifikaatit
Kierrätysmerkki; Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsen)

Neutral Colour Hajusteeton Pyykinpesuaine Joutsenmerkki 1 L 25 pesua

5,29 €

5,29 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.