Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Korkealuokkainen BISTROT® LAKKA suojaa puuta täydellisesti ja sitä voidaan käyttää huoletta pinnoilla, jossa on kova kulutus kuten ruokapöydät, tuolit ja työtasot. Lakka on lämmönkestävä ja se kestää kosteutta ja alkoholia antaen lämpöä ja syvyyttä jalopuulaaduille kuten tammi ja pähkinä...
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 3282391051503
- Korkeus (cm)
- 8
- Leveys (cm)
- 7
- Syvyys (cm)
- 7
- Paino (kg)
- 0.23
- Pakkauskoko
- 0.25 l
- Valmistusmaa
- Ranska
- Ainesosat
- 25% <= x% <50% hiilivedyt, C9-C11, n-alkaanit, isoalkaanit, sykliset, <2% aromaattiset, 2,5% <= x% <10% hiilivedyt, C10-C13, n-alkaanit, isoalkaanit, sykliset, <2% aromaattiset, 0% <= x% <2,5% silice amorphe, 0% <= x% <2,5% 2-butanonioksiimi
- Käyttöohje
- Voidaan levittää kaikille käsittelemättömille ja petsatuille puulaaduille. 1. Sekoita huolella ennen käyttöä. 2. Hio pinta 240 karhealla paperilla ennen käyttöä. Varmista, että pinta on puhdas ja kuiva. 3. Levitä siveltimellä puunsyynsuuntaisin vedoin. 4. Anna kuivua 8h ennen toisen kerroksen levitystä, anna kuivua 24 ennen kolmatta kerrosta. 5. Hio 240-600 karhealla paperilla aina ennen seuraavaa levityskertaa. Levitä 2-3 kerrosta. 6. Anna lopuksi kuivua 24h ennen käyttöönottoa. Ruiskutus: ohenna lakkabensiinillä. Levitä lakkaa huoneenlämpöisenä, +12°C ja +25°C asteen välillä, vältä vetoa.
- Säilytysohje
- Sulje astia huolellisesti käytön jälkeen uudelleenkäyttöä varten. Tuotteen uudelleen käyttö voi pienentää tuotteiden ympäristövaikutusta niiden elinkaaren aikana. Säilytä maali kuivassa, viileässä tilassa, jossa lämpötila ei laske pakkaselle.
- Muut ominaisuudet
- Pitkäkestoinen suoja tahroja, iskuja ja naarmuja vastaan
- tekee puupinnalle erittäin kauniin viimeistelyn.
Käyttöturvallisuus
Huomiosanat
Varoitus
Toimi aina tuotteen etiketissä olevien tietojen mukaisesti
Förbehåll
Varning
Följ alltid informationen på produktens etikett
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen