Siirry suoraan sisältöön

Puhdistamon Heraproteiini Vanilja on herkullisen vaniljanmakuinen proteiinilisä, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Heraproteiiniksi olemme valinneet korkealuokkaisen heraproteiinikonsentraatin, joka on läpäissyt tiukan valvontaseulan niin maidon laadun kuin tuotantoprosessienkin osalta. Pehmeän vaniljaisen makunsa heraproteiinimme saa luontaisista aromeista. Puhtaat raaka-aineet takaavat miellyttävän ja herkullisen maun. Tämän takia heraproteiinimme onkin äärimmäisen helppokäyttöinen: voit lisätä jauhetta smoothieen tai nauttia sen sellaisenaan veteen sekoitettuna. Kaikki alkaa mahdollisimman laadukkaasta raaka-aineesta. Heraproteiinin kohdalla tämä tarkoittaa maitoa, joka saadaan vapaasti laiduntavista lehmistä. Puhtaasta maidosta valmistetaan maitohera, ja siitä lopulta ultrasuodattamalla heraproteiinikonsentraatti. Puhdistamon Heraproteiini Vanilja on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinitarpeen saavuttamiseksi. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.

Tuotekoodi
6430039223028
Paino (kg)
0.5
Pakkauskoko
0.5 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
HERAPROTEIINIkonsentraatti (MAIDOSTA), luontaiset aromit, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), Guérande-merisuola, paahdettu kaakaojauhe, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit).
Käyttöohje
Yksi annos 26 g (0,75 dl) sisältää noin 19 g proteiinia. Sekoita veteen (3-4 dl), maitoon, haluamaasi kasvijuomaan tai smoothieen ja nauti!
Säilytysohje
Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.
Muut ominaisuudet
  • Korkealaatuinen luomu heraproteiini
  • 100% luonnollinen
  • Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä
Sertifikaatit
Kierrätysmerkki

Puhdistamo Athletics Heraproteiini Vanilja 500 g

20,95 €

41,90 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.