Siirry suoraan sisältöön

Werraton Viljaton on aikuisen steriloidun sisäkissan sekä ylipainooon taipuvaisen tai herkän kissan täysravinto. Kuten kaikissa Werrattomissa, tässäkin on runsaasti herkullista kananmunaa, sitä kissalle parasta proteiinia. Sen lisäksi Werraton Viljaton sisältää vain siipikarjaproteiinia, perunaa, kuorittua härkäpapua ja pellavaa – ei siemenenkään verran mitään viljaa. Raaka-aineet ovat laadukasta lähituotantoa Loimaalla sijaitsevan tehtaan naapurista. Terveellistä täysravintoa optimaalisen ruokinnan ja painonhallinnan tueksi! Werraton-kissanruoat on suunnitellut eläintenruokinnan asiantuntija, joka huolehtii tuotteiden ravintoainekoostumuksesta ja sulavuudesta. Werraton Viljaton on herkkiä kissoja ajatellen luontaisesti gluteeniton. Siinä on proteiinia 37 % ja rasvaa 12 %. Eläinproteiinipitoisuus on werrattoman korkea. Werraton Viljatonta on kahta eri pakkauskokoa: 500 g ja 2 kiloa. Werrattoman nappulat ovat aina kiinteitä, tasalaatuisia ja pysyvät hyvin koossa. WERRATON VILJATON -kuivaruoka soveltuu aikuisen kissasi yksinomaiseksi ravinnoksi.

Tuotekoodi
6429810236227
Paino (kg)
0.5
Pakkauskoko
0.5 kg
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
siipikarjaproteiini, kananmuna, peruna, härkäpapu, melassileike, kananmaksa, siipikarjanrasva, peru-naproteiini, pellavansiemen, kivennäiset ja vitamiinit, kas¬viperäiset tuotteet (marjajauhe), piimaa (E 551c), hiivat (E 12.1.5) mannanoligosakkaridien lähde (MOS 440 mg/kg)
Käyttöohje
WERRATON VILJATON -kuivaruoka soveltuu aikuisen kissasi yksinomaiseksi ravinnoksi. Katso tarkemmat ohjeet annostelutaulukosta. Voit tarjota sen kissallesi kuivana, kostutettuna tai turvotettuna. Kissojen ravinnontarpeet ovat yksilöllisiä, joten annostelethan WERRATON VILJATON –täysravintoa kissasi energiantarvetta vastaavasti, sen lihavuuskuntoa tarkkaillen. Tarvittaessa vaihda ruoka toiseen, paremmin kissasi tarpeita vastaavaan WERRATON kuivaruokaan. Muista, että kissalla on aina oltava raikasta vettä vapaasti saatavilla.
Säilytysohje
Säilytetään kuivassa paikassa valolta suojattuna +2 - +25
Sertifikaatit
Avainlippu

Werraton Viljaton kissanruoka 500 g

4,50 €

9,00 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.