Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Tekemisen käsikirja sisältää kokin ja tarjoilijan työhön vaadittavaan perusosaamiseen liittyvät asiat. Kirja on tarkoitettu ammatillisiin perusopintoihin ja ruokapalvelun osaamisalan (kokki) opintoihin. Se tukee näyttöihin valmistautumista ja niistä selviämistä työssäoppimisjaksoilla. Runsas kuvitus havainnollistaa ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun keskeisiä työtehtäviä. Kokkiprokkis tutustuttaa lukijansa:
- alalla työskentelyyn
- elintarvikkeiden vastaanottoon ja varastointiin...
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789526340524
- Korkeus (cm)
- 26.5
- Leveys (cm)
- 22.8
- Syvyys (cm)
- 2.5
- Paino (kg)
- 1.11
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Arviot
Nimetön
arvosana4/5
Hieno ja monipuolinen kirja kokkiopiskelijoille. Koulussa tätä kirjaa on tarvinnut melko vähän, mutta siinä on ollut paljon perustavaa tietoa leipomisesta ja ruoanlaitosta.
5 vuotta sittenNimetön
arvosana5/5
Täynnä tietoa. Kokkiprokkis auttaa minua opinnoissa paljon! Hyvälaatuiset paksut sivut kestävät käyttöä hyvin.
5 vuotta sitten
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen