Siirry suoraan sisältöön
Prisma.fi etusivu
Ohita tuotekuva

Savikko, Pitkää, pizzaa ja poutapilviä - Ekan hotelli- ja ravintolatoiminta 1983-1989

arvosana5/5

(1)arvio

9,60 €

  • Nouto myymälästä

    Ei saatavilla

  • Toimitus

    Saatavilla

    Alk. 4,95 €

Tuotekuvaus

Suomen hotelli- ja ravintola-ala on mullistunut perusteellisesti 1980-luvulta. Alkoholilainsäädännön uudet tulkinnat ja yhteiskunnassa tapahtuneet muutokset osuivat samaan hetkeen, kun 39 OTK:laista osuusliikettä fuusioituvat E-osuuskunta Ekaksi vuonna 1983. Silloin syntyi suurin pohjoismainen yhtenäisesti johdettu alan yritys eli Ekan hotelli- ja ravintolatoimiala. Ravintolatoiminnan liikeideamuutokset ja niitä tukevat muut toimenpiteet tehtiin ympäri maan ilman suurempaa mediakohua. Pitkää, pizzaa ja poutapilviä -kirjassa ravintola-alan muutosprosessi on kuvattu siinä mukana olleiden kertomana ja kirjaamana. 1980-luvulla otettiin ensi askelia baaritiskien ääressä juoden seisten pitkää, pizzoja myytiin satoja tuhansia vuodessa ja Cumuluksen poutapilvet merkitsivät tuttua majoitusta kaupungeissa. Hotelli- ja ravintola-alalla kaikki asiat eivät ole muuttuneet 30 vuoden aikana. Kirjassa nostetaan voimakkaasti asiakaslähtöisyys esiin, kuten myös uusi tapa johtaa sekä valmennuksen ja koulutuksen merkitys. Vieraanvaraisuus ammattina -käsite ei ole poistunut menestystekijöiden joukosta. Siksi kirjaa voi käyttää myös apuna kehittäessä tämän päivän hotelli- ja ravintolatoimintaa.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789527313183
Korkeus (cm)
25.1
Leveys (cm)
17.5
Syvyys (cm)
1.4
Paino (kg)
0.44
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Arviot

arvosana5/5

  • Nimetön

    arvosana5/5

    Oli hyvin kirjoitettu. Oli hyvin kerrottu Restelin tarina.

    3 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen