Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivien ajan saat lähes kaikesta -15 % vielä su 1.6. asti. Tilaa helposti verkon laajasta valikoimasta ja nouda ilmaiseksi myymälästä jopa kahdessa tunnissa.

Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva
  • Asiakasomistaja-alennus-15 %
Sanoma Pro

Lehtovaara, Ravintolakokin käsikirja

92,27 €

Asiakasomistajahinta

Hinta ilman S-Etukorttia: 108,55 €

Huomaa pidempi toimitusaika

Tämä kirja on hankintatuote, joten toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Arvioitu toimitusaika on noin 7 arkipäivää.

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Alk. 4,95 €

Saatavilla

Tuotekuvaus

Ravintolakokin käsikirja perehdyttää lukijansa ruoanvalmistuksen perusteisiin, ravintola-alan yleisiin ruokalajeihin ja klassikoihin. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammatillisiin perusopintoihin. Kirjan lähtökohtana on, että kaikki ruokalajit valmistetaan alusta alkaen itse. Kirja sisältää: perusruoanvalmistuksen reseptiikkaa ammattiteoriaa ammattikielisanaston ruoanvalmistusmenetelmiä runsaasti annos- ja työvaihekuvia. Kirjan reseptiikkaa ja työohjetta selittävä kuvitus helpottaa oppimista. Ruokalajien nimet on käännetty ranskaksi, mikä tukee ruokalistakielen opiskelua. Kirja on jäsennelty gastronomisen järjestyksen sekä opetusjärjestyksen mukaan.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789526323220
Korkeus (cm)
23.8
Leveys (cm)
18.6
Syvyys (cm)
2
Paino (kg)
0.722
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen