Ntamo
Laivakokki (näköispainos) - neuvoja kokeille ja stuuerteille
31,75 €
Nouto myymälästä
Ei saatavilla
Toimitus
Saatavilla
Alk. 4,95 €
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Aina Panelius perusti miehensä kanssa Turkuun kokki- ja stuuerttikoulun vuonna 1901. Kirjassaan hän opastaa, miten ja millaista ruokaa laivalla voisi tehdä - hernekeittojen, puurojen, laatikoiden ja muhennosten lisäksi mm. paistettuja ostereita, hummerisalaattia ja kilpikonnakeittoa. Laivakokin tuli huolehtia myös miehistön siveydestä ja terveistä elintavoista. Kurkistus menneeseen tapakulttuuriin ja erinomaisia reseptejä yli vuosisadan takaa.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
 - 9789522153265
 - Korkeus (cm)
 - 20.5
 - Leveys (cm)
 - 13.4
 - Syvyys (cm)
 - 1.8
 - Paino (kg)
 - 0.366
 - Pakkauskoko
 - 1 kpl
 - Valmistusmaa
 - Suomi
 
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen