Siirry suoraan sisältöön
Prisma.fi etusivu
Ohita tuotekuva
Ntamo

Laivakokki (näköispainos) - neuvoja kokeille ja stuuerteille

31,75 €

  • Nouto myymälästä

    Ei saatavilla

  • Toimitus

    Saatavilla

    Alk. 4,95 €

Tuotekuvaus

Aina Panelius perusti miehensä kanssa Turkuun kokki- ja stuuerttikoulun vuonna 1901. Kirjassaan hän opastaa, miten ja millaista ruokaa laivalla voisi tehdä - hernekeittojen, puurojen, laatikoiden ja muhennosten lisäksi mm. paistettuja ostereita, hummerisalaattia ja kilpikonnakeittoa. Laivakokin tuli huolehtia myös miehistön siveydestä ja terveistä elintavoista. Kurkistus menneeseen tapakulttuuriin ja erinomaisia reseptejä yli vuosisadan takaa.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789522153265
Korkeus (cm)
20.5
Leveys (cm)
13.4
Syvyys (cm)
1.8
Paino (kg)
0.366
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen