Salovaara, Leivonnan teknologia - Ruokaleipä
79,65 €
Nouto myymälästä
Ei saatavilla
Toimitus
Saatavilla
Alk. 4,95 €
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Kirja on käsikirjatyyppinen perusteos siitä, miten ruokaleipää valmistetaan suomalaisissa leipomoissa. Myös leipomon koneet ja laitteet ovat keskeisesti esillä, samoin leivän raaka-aineet, pakkaaminen ja laatujärjestelmät. Kirjassa on runsas kuvitus sekä laaja sanasto ja hakemisto. Kirja on suunnattu niin leipomoalan ammattilaisille kuin leipomoalan opiskelijoille ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789529386208
- Pakkauksen koko
- Leveys: 16.9cm, Korkeus: 24.8cm, Syvyys: 1.6cm
- Tuotteiden määrä pakkauksessa
- 1 kpl
- Tuotteen paino (kg)
- 0.64
- Valmistusmaa
- Suomi
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen