Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivät ke-su 17.-21.4. verkkokaupassa ja myymälöissä!

Lue lisää

Opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisemman eettisesti ja ekologisesti tuotettua lihaa. Entistä useammat pyrkivät kuluttamaan vähemmän mutta laadukkaampia lihatuotteita. Suunnistus marketin lihatiskillä tuottaa kuitenkin monelle päänvaivaa: Läheltä vai kaukaa? Luomua vai ei? Kirjan tarkoitus on auttaa kuluttajia tekemään valintoja, jotka vaikuttaisivat positiivisesti niin ihmisten terveyteen, eläinten hyvinvointiin kuin ympäristön tilaan. Kirjassa käydään läpi Suomessa yleiset lihantuotantoeläimet (nauta, sika, lammas, broileri, kalkkuna ja poro) ja niihin liittyviä näkökulmia. Esimerkiksi nauta on metaania huokuva ilmastopeikko ja liittyy osin maidontuotantoon, mutta lihantuotantoon kasvatettavat eläimet saavat meillä elää varsin lajityypillistä elämää. Lisäksi kirjassa käsitellään myös mm. metsästystä, teurastusta sekä maidon-ja munantuotantoa.

Kangas, Eettisen lihansyönnin käsikirja

Asiakasomistajahinta
13,26 €

Normaalihinta 15,60 €

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.