Kustannus Mäkelä
Aziz, Kombuchaa ja kimchiä helposti - Tie kehon ja aivojen terveyteen
26,65 €
Nouto myymälästä
Ei saatavilla
Toimitus
Saatavilla
Alk. 4,95 €
Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Syömämme ruoka vaikuttaa meihin enemmän kuin moni tulee ajatelleeksi. Hapattamalla säilötty ravinto sisältää elintärkeitä bakteereita, jotka edistävät niin kehon kuin mielen hyvinvointia. Fermentointi eli bakteerien ja hiivojen hyödyntäminen ruoan valmistuksessa ja säilönnässä on ikivanha taito, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Hapattaminen on yksi fermentoinnin laji, joka perustuu maitohappobakteerien aikaansaamaan käymiseen. Hapattaminen tuottaa ruokaan elimistölle suotuisia bakteereja...
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
 - 9789523413368
 - Korkeus (cm)
 - 21.6
 - Leveys (cm)
 - 17.6
 - Syvyys (cm)
 - 1.4
 - Paino (kg)
 - 0.39
 - Pakkauskoko
 - 1 kpl
 - Valmistusmaa
 - Suomi
 - Muut ominaisuudet
 - syömämme ruoka vaikuttaa meihin enemmän kuin moni tulee ajatelleeksi. hapattamalla säilötty ravinto sisältää elintärkeitä bakteereita, jotka edistävät niin kehon kuin mielen hyvinvointia.
 
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.
Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen