Siirry suoraan sisältöön

Prisman Asiakasomistajapäivien ajan saat lähes kaikesta -15 % vielä su 1.6. asti. Tilaa helposti verkon laajasta valikoimasta ja nouda ilmaiseksi myymälästä jopa kahdessa tunnissa.

Prisma.fi etusivu
Ostoskori
Ohita tuotekuva
  • Asiakasomistaja-alennus-15 %
WSOY

Olvenmark, Annos eurolla - Hyvää ruokaa sinulle, lompakollesi ja maapallolle

arvosana4,2/5

(6)arviota

25,93 €

Asiakasomistajahinta

Hinta ilman S-Etukorttia: 30,50 €

Nouto myymälästä

Ei saatavilla

Toimitus

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Syö terveellisesti, säästä rahaa, huolehdi maapallosta Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Tähän keittokirjaan on koottu yli 50 täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta. Kirja on jaoteltu pääruokiin, evääksi sopiviin aterioihin sekä niitä täydentäviin lisukkeisiin, sämpylöihin, levitteisiin, välipaloihin ja aamiaisiin. Se vinkkaa myös mitä kannattaa aina pitää ruokakomerossa sekä miten suunnitella viikon ateriat, laatia toimiva ostoslista ja vähentää ruokahävikki minimiin. Lisäksi kirjassa on ruokalistat 30 euron viikkoihin eri vuodenaikoina ja ostoslistat niiden varalle. Suurin osa ohjeista on vegaanisia ja siten erittäin edullisia ja ilmastoystävällisiä. Hanna Olvenmark on ruotsalainen ravitsemusterapeutti ja intohimoinen saituri. Hän sai mahdollisuuden matkustaa Mount Everestille, mutta joutui sitä varten säästämään paljon rahaa lyhyessä ajassa. Suunnitelmallisempi ote ruoanlaittoon ja ruokaostosten tekoon auttoi saamaan matkarahat kasaan. Hanna on pitänyt blogiaan Portionen under tian vuodesta 2015.

Ominaisuudet

Tuotekoodi
9789510448212
Korkeus (cm)
23.6
Leveys (cm)
19.5
Syvyys (cm)
1.8
Paino (kg)
0.586
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi
Muut ominaisuudet
syö terveellisesti, säästä rahaa, huolehdi maapallostaterveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. tähän keittokirjaan on koottu yli 50 täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta. kirja on jaoteltu pääruokiin, evääksi sopiviin aterioihin sekä niitä täydentäviin lisukkeisiin, sämpylöihin, levitteisiin, välipaloihin ja aamiaisiin. se vinkkaa myös mitä kannattaa aina pitää ruokakomerossa sekä miten suunnitella viikon ateriat, laatia toimiva ostoslista ja vähentää ruokahävikki minimiin. lisäksi kirjassa on ruokalistat 30 euron viikkoihin eri vuodenaikoina ja ostoslistat niiden varalle. suurin osa ohjeista on vegaanisia ja siten erittäin edullisia ja ilmastoystävällisiä.hanna olvenmark on ruotsalainen ravitsemusterapeutti ja intohimoinen saituri. hän sai mahdollisuuden matkustaa mount everestille, mutta joutui sitä varten säästämään paljon rahaa lyhyessä ajassa. suunnitelmallisempi ote ruoanlaittoon ja ruokao

Arviot

arvosana4,2/5

  • Nimetön

    arvosana4/5

    Lisäpotkua kasvisvaihtoehdon etsijölle. Tarkoitus on ollut vähentää ilmastosyistä perheen lihansyöntiä ja siihen kirja on antanut kirjaimellisesti hyviä eväitä. Lisäbonuksena tulee ohjeet ruokahävikin minimoimiseksi ja huokeat raaka-aineet. Pikkumiinuksia kirjailijan ihastuksesta auringonkukansiemeniin: monessa reseptissä niistä tehdään kasvikermaa ja siementen käyttöä olisi kuitenkin hyvä rajoittaa. Itse pidän myös mittana enemmän desilitroista kuin grammoista.

    3 vuotta sitten
  • Nimetön

    arvosana4/5

    Hyvä kirja. Hyviä toimivia ohjeita

    4 vuotta sitten

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.

Anna palautetta, Avautuu uuteen välilehteen