Siirry suoraan sisältöön

BioComb Puhdas Katto Extra Strong on erittäin voimakas puhdistusaine mikrobikasvustojen poistamiseen ja ehkäisyyn rakennusten kattopinnoilta. Se sekä poistaa kasvuston että antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan. Laajavaikutteinen Extra Strong toimii erilaisia yksisoluisia mikrobikasvustoja vastaan esim. sammal, levä ja jäkälä. Ei tarvitse huuhdella. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotekoodi
7350006022968
Korkeus (cm)
23
Leveys (cm)
18
Syvyys (cm)
12
Paino (kg)
0
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Ruotsi
Ainesosat
Alkyyli-(C12-16)-dimetyylibentsyyliammoniumkloridi, tetranatriumetyleenidiamiinitetra-asetaatti, alkoholietoksylaatti, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, <5% EDTA ja sen suolat, desinfiointiaineet
Käyttöohje
Laimennus: 1 osa tiivistettä, 5 osaa vettä. Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat kuivia. Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Levitä laimennettu liuos matalapaineruiskulla alhaalta räystäältä ylös harjalle päin. Käsittele saumakohdat tarkasti. pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2 kk-2 vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa.
Säilytysohje
Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä.
Muut ominaisuudet
  • poistaa tehokkaasti jäkälän, levän ja sammaleen erilaisilta kattopinnoilta
  • antaa pitkäaikaisen suojan
  • laimennus 1:5
  • ei tarvitse huuhtelua
  • tuote ei sovellu Polykarbonaatista valmistetuille valokatteille

Biocomb Puhdas katto extra strong 4 l

39,95 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.