Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Blohm, Entistä parempaa gluteenitonta leipää

    Tuotekuvaus

    Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej haluavat, että myös keliaakikot ja muista syistä viljoja välttävät saavat nauttia hyvästä, tuoreesta leivästä. Toisessa leipäkirjassaan he jakavat uusimmat reseptinsä, leivontatekniikat ja ainekset, joilla syntyy maukasta ja koostumukseltaan erinomaista gluteenitonta leipää – niin mehevää ja kuohkeaa, ettei sitä erota perinteisellä tavalla leivotusta. Leipää, joka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin gluteenia sisältävät leivät. Kauniisti kuvitetut sivut tarjoavat silmänruokaa, paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan sekä ohjeet yli 40 leipäherkkuun patongeista hapanleipään. Tekijät ovat aikaisemmin julkaisseet kolme gluteenittomaan leivontaan liittyvää teosta.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    9789518838602
    Korkeus (cm)
    25.5
    Leveys (cm)
    20
    Syvyys (cm)
    1.2
    Paino (kg)
    0.646
    Pakkauskoko
    1 kpl
    Valmistusmaa
    Suomi

    Blohm, Entistä parempaa gluteenitonta leipää

    35,05 €

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.