Tuotekuvaus
Tuotekuvaus
Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej haluavat, että myös keliaakikot ja muista syistä viljoja välttävät saavat nauttia hyvästä, tuoreesta leivästä. Toisessa leipäkirjassaan he jakavat uusimmat reseptinsä, leivontatekniikat ja ainekset, joilla syntyy maukasta ja koostumukseltaan erinomaista gluteenitonta leipää – niin mehevää ja kuohkeaa, ettei sitä erota perinteisellä tavalla leivotusta. Leipää, joka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin gluteenia sisältävät leivät. Kauniisti kuvitetut sivut tarjoavat silmänruokaa, paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan sekä ohjeet yli 40 leipäherkkuun patongeista hapanleipään. Tekijät ovat aikaisemmin julkaisseet kolme gluteenittomaan leivontaan liittyvää teosta.
Ominaisuudet
Ominaisuudet
- Tuotekoodi
- 9789518838602
- Korkeus (cm)
- 25.5
- Leveys (cm)
- 20
- Syvyys (cm)
- 1.2
- Paino (kg)
- 0.646
- Pakkauskoko
- 1 kpl
- Valmistusmaa
- Suomi
Blohm, Entistä parempaa gluteenitonta leipää
Toimitettuna
Saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.