Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Miamor Jelly 12X100g lajitelma

    Miamor Jelly 12X100g lajitelma

    arvosana4,2/5

    (6)arviota
    9,95 €

    8,29 €/kg

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Ei saatavilla

    Tuotekuvaus

    Helposti sulavia lihahöystöpaloja herkullisessa hyytelössä aikuisille kissalle. Täysrehu, ateria sisältää kaiken, mitä kissa tarvitsee. Tehty valmistusmenetelmällä, joka säilyttää alkupeäisten raaka-aineiden ravintoarvoja ja vitamiinejä, joten teollisia vitamiinejä lisätty maltillisesti. Ei sisällä naudanlihaa, väri- tai säilöntäaineita ;;KOOSTUMUS: Kani: liha ja lihan sivutuotteet (kani 20%), mineraalit Tonnikala: liha ja lihan sivutuotteet (siipikarja 25%), kala ja kalansivutuotteet (tonnikala 5%), mineraalit Kana: liha ja lihan sivutuotteet (kana 20%), mineraalit

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    4000158740984
    Paino (kg)
    1.2
    Pakkauskoko
    1.2 kg
    Valmistusmaa
    Saksa
    Ainesosat
    Kani: liha ja lihan sivutuotteet (kani 20 %), mineraalit.#10#10Tonnikala: liha ja lihan sivutuotteet (siipikarja 25 %), KALA ja KALAN sivutuotteet (tonnikala 5 %), mineraalit.#10#10Kana: liha ja lihan sivutuotteet (kana 20 %), mineraalit.

    Arviot

    arvosana4,2/5

    • Nimetön

      arvosana4/5

      Kelpasi nirsolle. Meidän kissa on kovin nirso ja monen ruuan kokeilun jälkeen tämä oli ainoa mikä kelpasi. Sokeriton ja viljaton mutta aika hintava.

      2 vuotta sitten
    • Nimetön

      arvosana4/5

      Nopeasti kyllästyville kelpaa. Kaksi karvajalkaa pitää kovasti, kun paketissa on kolmea makua. Tosin kananmakuisista jää usein puoli pussia syömättä. Ilmeisesti kissat pitävät kanaa liian mietona. Muut maut katoavat nopeasti pieniin ja karvaisiin vatsoihin.

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.