Siirry suoraan sisältöön

Nyt saat yli 69 € tilauksille ilmaisen toimituksen Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen! Ei koske Suuri-lisäpalvelua.

A+ Sensitive Color pyykinpesuneste on kirjopyykille suunnattu ja tehokas matalissakin lämpötiloissa. Hajusteeton. Valitsemalla täyttöpakkauksen teet ympäristön kannalta paremman valinnan, sillä sen valmistukseen on käytetty vähemmän muovia. Tuote on Joutsenmerkitty ja sillä on Allergia- ja Astmaliiton tunnus. Pakkaus on tehty 99% kierrätysmuovista, ja sen voi käytön jälkeen kierrättää.

Tuotekoodi
8435495810421
Paino (kg)
0.983
Pakkauskoko
0.92 l
Valmistusmaa
Espanja
Ainesosat
5-15% Anioniset pinta-aktiiviset aineet, 5-15% Ionittomat pinta-aktiiviset aineet; <5% Saippua; Entsyymit, Phenoxyethanol. Sisältää: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-7, Sodium Citrate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Sodium Formate, Sulfated Ethoxylated Hexamethylenediamine Quaternized, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Propylene glycol, Alcohol, Poly-4-Vinylpyridine-N-Oxide, Subtilisin, Calcium Chloride, Denatonium benozoate, Sorbitol, Amylase, Cellulase, Calcium Hydroxide.
Sertifikaatit
Allergia- ja astmaliiton merkki; Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsen)

A+ 920ml Sensitive Color täyttöpakkaus pyykinpesuneste

4,75 €

5,16 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.