Siirry suoraan sisältöön

Essie base coat 'Strong Start' on kynsiä vahvistava aluslakka, jonka koostumus sisältää biotiinia. Se auttaa vahvistamaan heikkoja ja hauraita kynsiä. Lopputulos: kaunis manikyyri. vahvemmat kynnet, vähemmän lohkeilua, liuskoittumista ja katkeilua. Voidaan käyttää joka yksinään tai värilakan alla. KÄYTTÖ: Levitä kerros Essie Strong Start -aluslakkaa paljaalle kynnelle ja anna kuivua. Levitä 2 kerrosta Essie-värilakkaa ja viimeistele kerroksella Essie- päällyslakkaa.

Tuotekoodi
3600531512743
Paino (kg)
0.0582
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Espanja
Ainesosat
Value1: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/GLYCERIN/GLYCIDYL DECANOATE COPOLYMER, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, DIMETHYL SULFONE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, BIOTIN
Muut ominaisuudet
- Essie base coat 'Strong Start' on kynsiä vahvistava aluslakka, jonka koostumus sisältää biotiinia. Se auttaa vahvistamaan heikkoja ja hauraita kynsiä. Lopputulos: kaunis manikyyri. vahvemmat kynnet, vähemmän lohkeilua, liuskoittumista ja katkeilua. Voidaan käyttää joka yksinään tai värilakan alla. KÄYTTÖ: Levitä kerros Essie Strong Start -aluslakkaa paljaalle kynnelle ja anna kuivua. Levitä 2 kerrosta Essie-värilakkaa ja viimeistele kerroksella Essie- päällyslakkaa.

essie strong start -aluslakka 13,5ml

14,95 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.