Siirry suoraan sisältöön

Silmänalusnaamio, joka tekee silmäpusseista vähemmän näkyvät. Väsyneelle ja elottoman näköiselle silmänalusiholle. Silmänalusnaamio sisältää appelsiinimehua ja hyaluronihappoa ja antaa virkistyneen, raikkaan ja pirteän näköisen silmänalusihon! Todetut tulokset: Naamio kosteuttaa intensiivisesti. Silmäpussit ja tummat silmänaluset ovat vähemmän näkyvät (1). Silmänalusiho on virkistynyt(2). Superviilentävä vaikutus: -4°C lämpötilan lasku iholla käytön jälkeen.* Jos haluat erittäin viilentävän vaikutuksen, säilytä tuotetta jääkaapissa. *Mittaustulos, 26 henkilöä. Itsearviointi: (1)102 naista käytti tuotetta kerran, (2)3 käyttökertaa viikossa. Käyttö: 1. Irrota suojaava kalvo naamioista. Aseta naamiot puhdistetulle silmänalusiholle. Tasoita naamioita sormilla, jotta ne asettuvat iholle paremmin. 2. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Ota naamiot kasvoilta. Levitä ylimääräinen tuote iholle hellävaraisesti hieroen tai poista se vanulapun avulla.

Tuotekoodi
3600542154789
Paino (kg)
0.006
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Kiina
Ainesosat
968179 05 - INGREDIENTS : AQUA /WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS JUICE /ORANGE JUICE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MANNOSE, P-ANISIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM (F.I.L C250506/1).
Käyttöohje
1. Jos haluat erittäin viilentävän vaikutuksen, säilytä tuotetta jääkaapissa. Ota naamiot pois pakkauksesta ja levitä ne auki. 2. Aseta naamiot puhdistetulle silmänalusiholle valkoiset suojakalvot ulospäin. Tasoita naamioita sormilla, jotta ne asettuvat iholle paremmin. 3. Poista suojakalvot. Huolehdi, että koko silmäympärysalue on peitetty. 4. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Ota naamiot kasvoilta. Levitä ylimääräinen tuote iholle hellävaraisesti hieroen tai poista se vanulapun avulla.
Muut ominaisuudet
- Silmänalusnaamio, joka tekee silmäpusseista vähemmän näkyvät. Väsyneelle ja elottoman näköiselle silmänalusiholle. Koostumus sisältää appelsiinimehua ja hyaluronihappoa ja antaa virkistyneen, raikkaan ja pirteän näköisen silmänalusihon! Naamio kosteuttaa intensiivisesti.

Garnier Skin Active Moisture Bomb Eye Tissue Mask Orange Juice silmänalusnaamio, silmäpusseista vähemmän näkyvät 6g

3,09 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.