Siirry suoraan sisältöön

Klassikko Rauhoittava & kosteuttava 24h kasvovoide antaa pitkäkestoista 24h kosteutusta ja rauhoittaa herkkää ihoa. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää pohjoista tupasvillaa, puhdasta pohjoista lähdevettä ja ihoa rauhoittavia raaka-aineita kosteuttaa ja hellii herkkää ihoa jättäen sen pehmeän ja tasapainoisen näköiseksi. . Hajusteeton ja sopii herkälle iholle. Levitä voidetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Kehitetty yhteistyössä allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Tuotekoodi
6412600813432
Paino (kg)
0.05
Pakkauskoko
0.05 l
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
AQUA (WATER), OCTYLDODECYL MYRISTATE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), ARACHIDYL ALCOHOL, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, ERIOPHORUM SPISSUM (NORDIC COTTONGRASS) FLOWER/STEM EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE, CETEARYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, PEG-8, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, BIOSACCHARIDE GUM-1, CAPRYLYL GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-2, POTASSIUM SORBATE, ASCORBYL PALMITATE, SORBIC ACID, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, GLUCOSE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.
Muut ominaisuudet
- Herkälle iholle tarkoitettu täyteläinen hajusteeton kasvovoide kosteuttaa pitkäkestoisesti, imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeän ja hyvinvoivan näköiseksi. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Olemme ylpeitä, että tuotteemme valmistetaan Suomessa suosien puhtaita ja tehokkaita, luonnollisia raaka-aineita.
Sertifikaatit
Allergia- ja astmaliiton merkki; Avainlippu

Lumene KLASSIKKO Rauhoittava & kosteuttava 24h kasvovoide 50ml

6,65 €

133,00 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.