Siirry suoraan sisältöön
Prisma logo
Ostoskori
    1. Best Friend Fresh & Easy Kissanhiekka 10l

    Best Friend Fresh & Easy Kissanhiekka 10l

    arvosana4,6/5

    (62)arviota
    18,98 €

    1,90 €/l

    Toimitettuna

    Saatavilla

    Osta nyt, nouda myymälästä

    Saatavilla

    Tuotekuvaus

    Best Friend Fresh & Easy kissanhiekka on valmistettu piimaahiekasta. Fresh & Easy hiekassa oleva erityinen Microbial Shield -happamuuden säätelijä torjuu erittäin tehokkaasti bakteerien kasvua ja estää homeen muodostumista. Happamuuden säätelijä hidastaa myös hajua aiheuttavan ammoniakin muodostumista. Neste ja haju imeytyvät hiekan huokoisiin rakeisiin muutamassa sekunnissa. Nesteen haihtuessa haju lukkiutuu tiukasti rakeisiin. Hiekkalaatikko pysyy siten aina kuivana, raikkaana ja hygienisenä hiekan erittäin tehokkaan kosteuden imukyvyn ja ylivoimaisen hajun ehkäisyn vuoksi! Kevyt ja erittäin riittoisa Fresh & Easy kissanhiekka on pölytöntä ja helppokäyttöistä. Kiinteät jätökset poistetaan säännöllisesti hiekkalapiolla ja hiekkaa sekoitetaan silloin tällöin mahdollisimman pitkän riittoisuuden takaamiseksi. Hiekka vaihdetaan kokonaan 20-30 päivän välein, samalla hiekkalaatikko pestään ja desinfioidaan. Hiekka säilytetään kuivassa paikassa. Käytetty hiekka hävitetään talousjätteen mukana.

    Ominaisuudet

    Tuotekoodi
    5700551260230
    Paino (kg)
    4.4
    Pakkauskoko
    10 l
    Valmistusmaa
    Kiina
    Käyttöohje
    Fresh & Easy kissanhiekkaa kaadetaan noin 5 cm puhtaan hiekkalaatikon pohjalle. Kiinteät jätökset poistetaan hiekkalapiolla ja hiekkaa sekoitetaan silloin tällöin mahdollisimman pitkän riittoisuuden takaamiseksi. Hiekka vaihdetaan kokonaan 20-30 päivän välein tai tarpeen mukaan ja samalla puhdistetaan ja desinfioidaan hiekkalaatikko. Hiekka säilytetään kuivassa, huoneenlämpöisessä paikassa. Käytetty hiekka hävitetään talousjätteen mukana. Kissanhiekkaa ei saa laittaa viemäriverkostoon. Joskus kissan on vaikea hyväksyä uutta hiekkaa. Silloin käyttö kannattaa aloittaa sekoittamalla laatikkoon aiemmin käytössä ollutta tuotetta ja uutta Best Friend hiekkaa noin viikon ajan. Raskaana olevien naisten tulisi välttää suoraa kontaktia kissan ulosteisiin ja käyttää suojakäsineitä tai hiekkalapiota laatikkoa puhdistaessa.
    Muut ominaisuudet
    • Riittoisa kissanhiekka
    • Valmistettu piimaahiekasta
    • Tehokas imukyky
    • Sitoo tehokkaasti hajut
    • Fresh & Easy on aina kuivaa ja raikasta tehokkaan imukyvyn ja ylivoimaisen hajun ehkäisyn vuoksi
    • Microbial shield -happamuuden säätelijä torjuu bakteerien kasvua ja estää myös homeen muodostumista

    Arviot

    arvosana4,6/5

    • Nimetön

      arvosana1/5

      Surkein silikaattihiekka. Käytin aiemmin Rainbow valkoisia rakeita, vaihtotarve n. kolme viikkoa. Tämä ns. "laatutuote" alkaa haista jo alle viikon käyttöä ja kun vaihtaa hiekat pohja täynnä imetymätöntä virtsaa. Umpisurkea imukyky ja hajunsidonta kyky. En suosittele kenellekään. Harmi että rainbow poistunut valikoimasta. Hinnannousukin keväästä tällä bf tuotteella yli 100%

      2 vuotta sitten
    • Nimetön

      arvosana5/5

      Ainu hiekka mihin kissani suostuu menemään. Jatkuvassa käytössä ja on ollut vaikeuksia välillä saada hiekkaa

      2 vuotta sitten

    Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

    Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.