Siirry suoraan sisältöön

Prisman ALE alkoi - tuotteita huippumerkeiltä jopa -40 %!

Tästä ostoksille
Prisma-puhelinpiste-900x562

Prisman puhelinpiste neuvoo ja palvelee

Kun tarvitset apua ja tukea puhelimen hankintaan tai neuvoja tarvikkeiden ostoon, Prisma-myymälöiden henkilökunta auttaa sinua. Valittuihin myymälöihin on nyt avattu myös puhelinpiste, joiden palveluihin kuuluvat lisäksi asennukset, on sitten kyse tietojen siirrosta vanhasta puhelimesta tai uuden puhelimen panssarilasista. Tehtävämme on varmistaa, että löydät sen mitä puhelinasioissa tarvitset, et enempää etkä vähempää. 

Samasta paikasta saat myös edulliset Moi-liittymät, joista saat tietysti Bonusta. Piipahda Prisman täyden palvelun puhelinpisteelle, niin saat kaiken kerralla kuntoon. Tervetuloa ostoksille myymälään!

Puhelinpisteiden sijainnit ja aukioloajat

Prisma Kaari Kannelmäki

ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-18

Prisma Kerava

ma–pe klo 10–18, la-su 10-16

Prisma Kuopio (15.7.–11.8.)

ma-pe 10-18, la 10-16, su 12-16

Prisma Limingantulli Oulu

ma-pe 11-19, la 10-18, su 12-16

Puhelimet ja tarvikkeet – laatua joka hintaan!

Prisma on suuri puhelinten ja puhelintarvikkeiden hypermarket. Sekä myymälöistä että Prisman verkkokaupasta löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit ja älykellot, pöytäpuhelimet ja senioripuhelimet sekä kaikki tarvikkeet, etsit sitten laturia, suojakuoria, varavirtalähdettä tai handsfree-kuulokkeita.

Puhelinten ja tarvikkeiden valikoimamme on todella laaja. Valitse merkki, malli ja väri, joka sopii parhaiten sinulle ja myös kukkarollesi – tarjolla on aina myös laatua eri hintaluokissa.  

Lue lisää: Apua älypuhelimen valintaan – katso vinkit

Lue lisää: Älypuhelinten hyödylliset lisätarvikkeet

Lue lisää: Älykellojen ja muun puettavan elektroniikan valinta

Palvelut – meillä uskallat kysyä ja pyytää apua

Prisman puhelinpisteessä laitamme laitteesi halutessasi toimintakuntoon ja teemme tarvittavat asennukset. Voit siis saada älypuhelimesi heti soittokuntoon ja varmistaa, ettei asetusten kanssa tarvitse ihmetellä yksin kotona. Asiantuntijamme asentaa myös näytönsuojan, jotta puhelin lasi on turvassa heti käyttöönoton yhteydessä. Lisäksi saat suojakalvon asennettuna näytöllisiin elektroniikkatuotteisiin: matkapuhelimiin, tabletteihin ja älykelloihin. Voit myös tuoda nykyisen laitteesi suojakalvon asennusta varten. Puhelinpisteet palvelevat tällä hetkellä Kannelmäen Kaaren, Keravan, Kuopion ja Oulun Limingantullin Prismoissa. 

Esimerkkejä Prisman puhelinpisteiden palveluista

Käyttöönotto ja tiedonsiirto 

Puhelimen käyttöönotto ja tiedonsiirto puhelimesta tai tabletista uuteen laitteeseen.

59 €

Käyttöopastus  

30 minuutin henkilökohtainen opastus puhelimen tai tabletin käyttöön.

39 €

Panssarilasin asennus

9 €

Asennustyö alk. 19 €

Valitse kaksi seuraavista asennustöistä hintaan 19 €. Lisäasennukset 9 €/kpl.

 • Puhelimen tai tabletin käyttöjärjestelmän päivitys ja asetukset.

 • Puhelimen tai tabletin liittäminen WiFi-verkkoon, esim. mokkula tai reititin.

 • Maksukortin tietojen liittäminen puhelimen lähimaksuominaisuuksiin.

 • Bluetooth-laitteen liittäminen puhelimeen tai tablettiin, esim. kuulokkeet.

 • Vanhan puhelimen tai tabletin tietojen tyhjennys tai nollaus (ilmaista uuden laitteen oston yhteydessä).

 • TV- ja suoratoisto-ohjelman asennus, esim. DNA TV, Netflix, Deezer tai Spotify.

 • Yksittäisen sovelluksen asennus, esim. WhatsApp, verkkopankki- tai uutissovellus

 • Sovelluskaupan tilin käyttöönotto

Suojakalvon asennus esimerkiksi matkapuhelimeen (sis. suojakalvo) alk. 39,95 €

Asennus tehdään suojakalvokoneella, jolla suojakalvo voidaan asentaa räätälöidysti lähes kaikkiin erilaisiin puhelinmalleihin, tabletteihin ja älykelloihin.

 • Suojakalvo sisältyy asennuksen hintaan.

 • Voit tuoda myös nykyisen käytetyn laitteen suojattavaksi.

Näin me toimimme

Prisman puhelinpisteessä tehtävämme on auttaa ja toimia turvallisesti kaikissa vaiheissa. Noudatamme näitä sääntöjä:

 • Meillä on helppoa ja mukavaa asioida. Puhumme sinulle ymmärrettävästi emmekä käytä vaikeita termejä. Meillä voit myös tutustua rauhassa tuotteisiin yksin, jos niin haluat.

 • Myymme vain tarpeeseen. Sinun tarpeitasi kuunnellaan, ja tarjoamme vain sinulle sopivia tuotteita ja palveluita. Voi luottaa siihen, että sinulle ei myydä turhuuksia.

 • Kerromme rehellisesti vaihtoehdoista eri hintaluokissa. Hintamme ovat edulliset ja kaikille samat. Meillä sinun ei tarvitse tinkiä tai yllättyä lisämaksuista.

 • Asioit asiantuntijan kanssa. Tarjoamme sinulle aina asiantuntevaa palvelua kattavasti eri tarpeisiin. Meille mikään asia ei ole liian vaikea ratkaistavaksi.

 • Haluamme ylittää odotuksesi. Prismassa saat ruokaostosten yhteydessä laadukkaan puhelimen edulliseen hintaan, asiantuntevaa palvelua ja uuden liittymän. 

Saat Moin liittymistä Bonusta!

Nyt kaikista Moin kuluttajaliittymistä saa Bonusta. Nouda puhelimeesi Moi-liittymä Prisman puhelinpisteestä tai tilaa se netistä Moin sivuiltaAvautuu uuteen välilehteen. Bonusta pääset kerryttämään helposti näin: Kirjaudu Mun Moihin, valitse ”Omat tiedot” ja liitä S-Etukorttisi Moi-tiliisi painamalla ”Liitä S-Etukortti”. Palvelu ohjaa sinut tunnistautumaan S-ryhmän palveluun. Lue lisää Moin Bonuksista täältäAvautuu uuteen välilehteen.     

Tilaa Moi-liittymä täältäAvautuu uuteen välilehteen

Mikä on Moi Mobiili?

Moi Mobiili Oy on kuuden alueellisen osuuskaupan paikallinen kumppani: Arina, HOK-Elanto, Hämeenmaa, Keskimaa, SSO ja PeeÄssä. 

Moi on suomalaisen DNA:n omistama palveluoperaattori, joka toimii DNA:n matkapuhelinverkossa. Moi Mobiilin kohderyhmään kuuluvat ensisijaisesti kuluttajat ja pienet yritykset. Moin missiona on olla asiakaslähtöisin mobiilioperaattori, ja sen myymät liittymät ovat edullisia ja läpinäkyvästi hinnoiteltuja. Moilla on neljä erilaista liittymätyyppiä: Laitenetti, Rento 4G, Suosikki 4G ja Reilu 5G ja niitä voi ostaa Moi.fi:nAvautuu uuteen välilehteen kautta. Liittymätyyppiä voi helposti vaihtaa MunMoissa, mikäli käyttötarve muuttuu. Asiakasomistajien on mahdollista saada S-ryhmän Bonusta kaikista Moin kuluttajaliittymistä.

Prisman puhelinpisteiden yhteystiedot

Puhelinpisteet ovat suljettuna juhannuksen ajan 21.-23.6.

Prisma Kaari Kannelmäki

ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-18

Prisma Kerava

ma–pe klo 10–18, la-su 10-16

Prisma Kuopio

ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-18

Prisma Limingantulli Oulu

ma-pe 11-19, la 10-18, su 12-16