Miele-laatu

Jo 120 vuoden ajan Mieleen on voinut luottaa – Miele-laitteet eivät jätä sinua pulaan. Ainoana valmistajana alalla Miele testaa esimerkiksi pyykinpesukoneet, kuivausrummut, astianpesukoneet tai uunit kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäytön. Kerran Miele, aina Miele. Mielen asiakkaat kaikkialla maailmassa ovat uskollisia merkille ja suosittelevat Mieleä myös muille. Miele lupaa, että laitteiden luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä ei tingitä tulevaisuudessakaan.Miele-käyttäjäystävällisyys

Oli laitteessa sitten perinteinen kierrettävä kytkin, erillinen hipaisupainike tai tarkka kosketusnäyttö kuten älypuhelimessa, Miele-kodinkoneiden käyttö on helppoa ja hauskaa. Ne tuovat esimerkiksi keittiöön ja pyykinhoitoon käteviä ja luotettavia automaattiohjelmia, joilla onnistuminen on taattu – yksityiskohdista tinkimättä.Miele-muotoilu

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä. Tarjoamme kalusteisiin asennettavia kodinkoneita poikkeuksellisen monipuolisella valikoimalla tyylikkäitä muotoja ja värejä. Kukaan muu ei koordinoi kodinkoneiden muotoilua yhtä huolellisesti kuin me. Riippumatta kotisi kalusteiden tyypistä Miele-kodinkoneet sopivat tyyliisi varmasti.

 

Miele-teknologia

Mielen tuotteilla saat parhaita tuloksia ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella. Huipputekniikka tuo keittiöön, pyykinhoitoon ja imurointiin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka vain Miele tarjoaa. Tämän osoittavat Stiftung Warentestin ja muiden organisaatioiden myöntämät lukemattomat testivoitot eri puolilla maailmaa.

Miele-historia

Yrityksen perustajat Carl Miele ja Reinhard Zinkann merkitsivät ensimmäisiin tuotteisiinsa sanat ”Immer besser” – yhä paremmin – mikä on siitä lähtien ollut Mielen toiminnan periaate.

 

Kestävä kehitys

Miele edustaa pitkäjänteistä ajattelua ja suunnittelua, arvojen ja tavoitteiden jatkuvuutta, joiden ansiosta saat luotettavana laitteen, jonka elinkaari on pitkä.

 

Katso nämä Miele -uutuudet 


Tuotenosto:

Miele WDB 030 Classic edestä täytettävä pyykinpesukone–24057039

Miele KD 28032 EDO jääkaappipakastin harmaa–27442537

Miele WWF 120 pyykinpesukone edestä täytettävä valkoinen–30778506

Miele Complete C3 Parquet Ecoline Pölynimuri–26561506