Jääurheilu

Talviurheilu on mukavaa, kun samalla tulee usein ulkoiltua ja unikin maistuu sen jälkeen paremmin. Varusteet kannattaa olla kunnossa ja saatkin kaiken tarvittavan Prismasta hyvään hintaan - olit sitten aloitteleva tai kokeneempi jääurheilija.

Meiltä löydät laajan valikoiman jääkiekkovarusteita, kuten esimerkiksi luistimia, jääkiekkomailoja, luistinten suojuksia, kiekkoja ja mailanauhoja. Jääpallon pelaamiseen saat meiltä mailat ja jääpallot. Turvallisuus on tärkeää, joten meiltä saat kaikki asianmukaiset suojat, kuten alasuojat, kaulasuojat, kypärät ja visiirit niin aikuisten kuin lastenkin koossa. Suosittelemme hankkimaan kunnon varusteet myös kaveripeleihin, sillä haavereita sattuu usein, vaikkei tosissaan pelattaisikaan.

Valikoimassamme on myös runsaasti kaunoluistimia. Löydät luistimia sekä senior- että junior-kokoisina ja löytyypä valikoimasta yhdet Reebokin Glitter kaunoluistimetkin. Nyt on siis oiva aika aloittaa lapsuuden harrastus uudestaan tai viedä perheen pienimmät ensimmäistä kertaa jäälle.

Prismasta löydät paljon muitakin talviurheiluvälineitä esimerkiksi hiihtoon. Jos lumessa ja jäässä peuhaaminen ei ole se mitä etsit, on valikoimassamme toki paljon kaikenlaisia urheiluvälineitä eri lajeihin ja tarkoituksiin.