Rakennussarjat

Käsillä tekeminen opettaa monella tapaa ja on mainiota ajanvietettä varsinkin vanhemmille lapsille. Olemme koonneet erittäin laajan valikoiman erikoisrakennussarjoja, joiden parissa voi vierähtää jopa tunteja. Kun rakennelma on vihdoin valmis, saa siitä mahtavan onnistumisen tunteen!

Meiltä saat muun muassa suositut Geomag-magneettirakennussarjat, Jumei-rakennuspakkaukset erilaisilla autoilla sekä Laser Pegsin hohtavat rakennettavat. Yksinkertaisemmat, mutta aivan yhtä hauskat rakennettavat ovat Plus Plus-rakennuspalat, joiden avulla voit myös rakentaa kaikenlaista aina kaulakoruista autoihin.

Nykypäivänä rakentamisesta on haluttu tehdä entistä hauskempaa ja tuoda kokemukseen uusia ulottuvuuksia. Esimerkiksi Jumein rakennusalusta helpottaa pitämään palikat paikallaan rakentamisen ajan. MAYKA-teippi taas muuntaa tason kuin tason rakennusalustaksi, eikä edes seinille rakentaminen ole mahdotonta!

Mikäli muunlainen rakentaminen kiinnostaa, löytyy meiltä erittäin suuri valikoima legoja, joiden parissa viihtyy mielellään myös perheen vanhemmat. Lelujen parissa puuhastelu on mainio tapa viettää aikaa yhdessä lasten kanssa ja perheiltojen ratoksi on tarjolla monenlaista rakentamista!