Matolla tuot helposti väriä ja tunnelmaa niin eteiseen, olohuoneeseen kuin vessaankin. Iso karvamatto toimii vaikka istumisalustana ja kumimatto estää tapaturmat kylpyhuoneessa. Meiltä tilaat helposti matot netistä tai käyt paikan päältä hakemassa, mikäli haluat nähdä tuotteet ennen ostopäätöstä.

Valikoimassamme on paljon erilaisia mattoja, kuten kynnysmattoja, liukuestemattoja, muovimattoja, suuria mattoja, karvamattoja, terassimattoja, eteismattoja ja paljon muita. Löydät siis varmasti omaan tarpeeseesi ja omaan kotiisi sopivan hyvään hintaan. Brändeistä löytyy muun muassa Jysmä, House ja Finlayson. Kokoja on myös monia ja totta kai löydät meiltä niin suorakaiteen muotoisia, neliön muotoisia kuin pyöreitäkin mattoja. Olit siis etsimässä mattoa pieneen yksiöön, isoon omakotitaloon tai mökin eteiseen, saat ne meiltä kaikki hyvään hintaan.

Mikäli maton lisäksi kaipaat kodin muita tekstiilejä, kuten esimerkiksi verhoja, suosittelemme tutustumaan valikoimaamme. Olemme koonneet eri osastoille tarjolle paljon yhteneväisiä tekstiileitä niin värien kuin brändienkin puolesta, jotta voisit helposti sisustaa kotisi yhdellä kertaa.