Sauna ja kylpyhuone

Sauna, tuo suomalaisille niin rakas keksintö. Meiltä saat kaikki saunaan ja kylpemiseen tarvittavat tarvikkeet ja tuotteet hyvällä hinnalla.

Saunatarvikkeistamme löydät muun muassa saunajakkarat, saunakiulut, löylykauhat ja lämpömittarit saunaan. Löylyt viimeistelet saunatuoksuilla, jotka tekevät koko saunastasi raikkaan ja miellyttävän tuoksuisen. Hemmottelevaan saunomiseen löydät meiltä hieromakivet ja jopa saunavihdatkin saat Prismasta. Pesuhetkeen on tarjolla monen kokoista ja väristä pesuvatia juuri sinun mieltymystesi mukaan.

Saunatekstiileitä on meillä myös läjäpäin. Peflettejä on tarjolla eri värisiä, kokoisia ja eri materiaalista valmistettuja, joten jokaiselle saunojalle löytyy varmasti mieleisensä. Valikoimassamme on myös erilaisia kertakäyttöpeflettejä, jotka ovat käteviä esimerkiksi vuokramökille tai yleisissä saunoissa. Saunatekstiileitä on esimerkiksi merkeiltä Finlayson, Jokipii ja House.

Kesällä muiden mökeillä vieraillessa on mukava muistaa talon isäntää ja emäntää pienen lahjan tai muun merkeissä. Sitä varten saat meiltä kätevästi kivat lahjakorit – ja pakkaukset, jotka sisältävät muun muassa tuoksuja, saippuaa ja pesukukkia. Pakkaa siis laukkusi ja lähde saunomaan!