Lautasliinat ja juhlatarvikkeet

Aina on aihetta juhlaan, eikä kekkereitä voi koskaan olla liikaa! Juhlapaikan koristelu on iso osa kokemusta ja Prisman valikoimasta löytyy kaikki tärkeimmät juhlatarvikkeet, jotta juhlistasi tulisi unohtumattomat.

Meiltä saat paljon erilaisia ilmapalloja: koristepalloja, värikkäitä palloja eri kuoseilla, numeropalloja ja ilmapalloja nimellä varustettuna. Juhlapöydän kattamiseen löydät laajan valikoiman juhlaserviettejä jokaisen juhlasankarin mieltymyksiin unohtamatta tietysti hauskoja viirinauhoja ja bannereita. Lasten (ja miksei aikuistenkin) juhlissa parasta ovat ehdottomasti lahjapussit ja meillä kaverilahjapusseja onkin aina yksivärisistä Minion-aiheisiin pusseihin.

Kutsukortteja on kiva askarrella itse ja tarvikkeet tähän löydät askarteluosiostamme. Jos kuitenkin haluat käyttää aikaasi johonkin muuhun kuin askarteluun, saat meiltä erilaisia valmiita kutsukortteja, kuten esimerkiksi prinsessakortteja, autokortteja sekä suosittuja hymiökortteja. Katso myös itsenäisyysjuhlan koristetarvikkeet. Suuren suosion saavuttaneet babyshower-juhlat ovat myös hauska tapa kerätä läheiset koolle ja juhlia uutta tulokasta. Tällaisia juhlia varten löydät meiltä hauskat Boy- and Girl-ilmapallosetit ja muut koristeet.

Valitse siis juhliisi teema ja toteuta itseäsi koristelemalla juhlapaikka koreaksi!