Jääkaappipakastimet

Ruokaa ei ole koskaan kiva heittää hukkaan. Yksi tapa ratkaista tämä ongelma on panostaa omiin tarpeisiin sopivaan ja tehokkaaseen jääkaappiin sekä pakastimeen. Kompaktit yhdistelmäkaapit ovat sinulle, joka selviää hieman pienemmillä tilavuuksilla, mutta tarvitsee kuitenkin jonkin verran sekä jääkaappi- että pakastintilaa.

Prisman laajasta valikoimasta löydät eri kokoiset ja –väriset jääkaappipakastimet juuri sinun tarpeisiisi. Olit sitten etsimässä yhdistelmäkaappia suurperheelle, opiskelija- asuntoon tai vaikka toimistolle, meiltä saat etsimäsi. Voit helposti valita erilaisista yhdistelmistä, minkä kokoisen jääkaappi- ja pakastinkokonaisuuden haluat yhdistelmäkaappiisi. Perinteisemmän päällekkäin olevan yhdistelmän lisäksi meillä on tarjolla myös side-by-side – vaihtoehtoja. Brändeistä meillä on edustettuina muun muassa Bosch, Electrolux ja Samsung -jääkaappipakastimet.

Prisma tarjoaa verkkokaupan asiakkaille lisämaksusta laitteiden asennus- ja poisvientipalveluita. Voit valita lisäpalvelut kätevästi ostotilanteessa ja jättää uusien laitteiden asentamisen ammattilaisille.

Mikäli jääkaappipakastimista ei löydy mieleistä yhdistelmää, suosittelemme tutustumaan erillisiin jääkaappeihin ja pakastimiin. Valitse kaappisi meiltä ja varmista, että ruokasi pysyy tuoreena pitkään!

Jääkaappipakastimet (29 kpl)