Jääkaapit

Jää– ja viileäkaapit kuuluvat keittiön vakiovarusteisiin ja takaavat ruoan säilymisen syötävänä. Näin ollen oikean kaapin valinta ei ole mikään pikkuasia, vaan olisi tärkeä löytää juuri se itselle sopivin vaihtoehto.

Meiltä löydät jääkaappeja aina 119 litrasta jopa 395 litraan – eli valinnanvaraa todellakin on. Energialuokista voit valita suuresta määrästä hyvin energiatehokkaita A++ ja A+ jääkaappeja ja halutessasi löytyy vaihtoehtoja myös alemmista energialuokista. Väreistä valikoimassamme on valittavana perinteisten valkoisen ja harmaan lisäksi myös sinistä, punaista ja mustaa. Tuotemerkeistä edustettuina on muun muassa Bosch, Samsung sekä Electrolux jääkaapit.

Emme ole myöskään unohtaneet suomalaisten rakkautta mökkeilyä kohtaan, joten valikoimastamme löytyvät sopivimmat jääkaapit mökille ja tehokkaat kylmälaukut automatkoja varten.  

Prisma tarjoaa verkkokaupan asiakkaille lisämaksusta myös laitteiden asennuspalveluita sekä vanhan laitteen poiskuljetuspalveluita. Erilaiset palvelupaketit voit valita helposti ostotilanteessa ja antaa ammattilaisten hoitaa uudet laitteet kotiisi. 

Kun jääkaappi on valittu, on muiden kodinkoneiden aika. Prisman valikoimasta löydät myös pakastimet sekä yhdistelmäkaapit monessa eri koossa. Laitteemme sopivat niin kotiin, toimistolle kuin loma-asunnollekin, joten valitse itsellesi sopiva malli!