Keittotasot

Hyvä keittotaso tekee ruoanlaitosta mukavampaa ja auttaa arjen kiireessä. Prisman erilaisten keittotasojen valikoimasta löydät varmasti mieleisesi ja pääset nauttimaan ruoanlaitosta täysin siemauksin.

Meiltä löydät sekä induktioliesiä, että keraamisia keittotasoja. Merkeistä edustettuina ovat muun muassa Electrolux, Bosch ja Upo. Kaikissa valikoimamme keittotasot on varustettu neljällä levyllä, joten voit helposti kokata ruokaa isommallekin porukalle samanaikaisesti. Induktioliedet eivät teknologiansa ansiosta kuumene liian kuumiksi eivätkä roiskeet pala tason pintaan kiinni. Induktiolieden puhdistaminen käy helposti pyyhkäisemällä. Keraamiset keittotasot ovat myös suunniteltu uuden teknologian avulla tehokkaiksi. Keraamiset vaihtoehtomme on koristeltu tyylikkäästi teräskehyksillä.

Mikäli toiveissa olisi keittotason lisäksi myös uuni, kannattaa tutustua tarkemmin erillisuuneihimme. Prismasta löydät laajan valikoiman isoja kodinkoneita, joten voit olla varma, että saat meiltä kaiken tarvitsemasi.

Mikäli suurten kodinkoneiden itseasennus aiheuttaa päänvaivaa, tarjoamme verkkokaupan asiakkaille mahdollisuuden ostaa laitteiden asennus– ja poisvientipalveluita lisämaksusta.