Videokamerat

Videokamerat ovat perhelomien ykköshitti ja hauskoja videoita katsellessa on kiva palata mukaviin muistoihin. Prisman laajasta valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivimman mallin ja pääset pian toteuttamaan itseäsi kotivideoiden ohjaajana.

Tarjoamme videokameroita tunnetuilta brändeiltä kuten esimerkiksi Sony, DJI Phantom ja Canon. Voit valita kameroita eri väreissä, malleissa ja eri kokoisina. Toki niiden tekniset ominaisuudetkin vaihtelevat jonkin verran, mutta kaikilla saat kuvattua laadukasta videokuvaa, jota kelpaa näyttää vaikka YouTubessa kavereille.

Saat meiltä myös laajan valikoiman kameratarvikkeita, kuten esimerkiksi muistikortteja ja pidikkeitä. Etenkin muistikorttien kanssa ei kannata pihistellä – on hermoja raastavaa, kun muisti loppuu kesken hyvän videopätkän.

Mikäli videokuvaus ei ole intohimosi, vaan kaipaisit välineitä muunlaiseen kuvaamiseen, on meillä laaja valikoima muitakin kameroita. Saat meiltä muun muassa järjestelmäkamerat ja kaikki muutkin kamerat haluamaasi tarkoitukseen. Ei kun valitsemaan se omaan käteen sopivin kapistus ja pääset ikuistamaan parhaat muistosi heti!