Asiakaspalvelu

Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Teemme yhteistyötä auktorisoidun maksupalveluntarjoajan kanssa. Tiedot käsitellään SSL -suojatun yhteyden kautta palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteydessä maksutiedot kulkevat salatun yhteyden kautta. Ulkopuoliset eivät pääse näkemään maksukortin tietoja.
Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja käsittelee tietoja kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaan. Palveluntarjoajan virallinen PCI DSS sertifiointi auditoidaan säännöllisesti. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan suomalaisten verkkopankkien maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröidään turvallisesti kunkin pankin omassa maksujärjestelmässä.

 

Luotto- ja maksukortit

 

Luotto- ja maksukorteista maksuvälineenä käyvät Visa, Visa Electron ja MasterCard (Eurocard, Maestro). Luottokorttilaskulla tai tilitapahtumissa myyjänä näkyy verkkokauppa.

Verkkokaupassa voit maksaa myös S-Pankin S-Etukortti Visa Debit- tai Credit-kortilla. Credit-kortilla saat tarvittaessa ostoksillesi myös maksuaikaa. Kun ostat verkkokaupassa kirjautuneena käyttäjätunnuksella, johon on liitetty asiakasomistajatiedot, saat S-Pankin maksutavalla Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua ostoksistasi.

Verkkokaupassamme käytetään EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukaista vahvaa verkkomaksamisen tunnistautumista, jonka tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Käytettävästä pankista ja kortista riippuen korttimaksu saattaa vaatia vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

 

Maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Voit lukea lisätietoja PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista: https://www.finanssivalvonta.fi/saantely/saantelykokonaisuudet/psd2/


Lahjakortit

S-ryhmän lahjakortit eivät käy maksutavaksi verkkokauppaostoksia maksettaessa.

 

Verkkopankki

 

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken ja Aktia. Maksusuorituksen jälkeen valitse ”Palaa myyjän palveluun”, jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan.


Lasku- ja tililuottokauppa

Asiakasomistajana voit käyttää verkkokaupassa maksutapana laskua/tililuottoa, jolloin ostosta saa jopa 60 päivää maksuaikaa.

Lue maksutavasta täältä.