Asiakaspalvelu

Maksutavat

Verkkokaupan maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Teemme yhteistyötä auktorisoidun maksupalveluntarjoajan kanssa. Tiedot käsitellään SSL -suojatun yhteyden kautta palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteydessä maksutiedot kulkevat salatun yhteyden kautta. Ulkopuoliset eivät pääse näkemään maksukortin tietoja.
Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja käsittelee tietoja kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardin (PCI DSS) mukaan. Palveluntarjoajan virallinen PCIäyt DSS sertifiointi auditoidaan säännöllisesti. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan suomalaisten verkkopankkien maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröidään turvallisesti kunkin pankin omassa maksujärjestelmässä.

Huom! S-ryhmän lahjakortit eivät käy maksutavaksi verkkokauppaostoksia maksettaessa.

 

S-Etukortti Visa: Maksa S-Etukortti Visalla – saat 0,5 % maksutapaetua

Voit maksaa verkkokaupassa kaikilla S-Pankin S-Etukortti Visa -korteilla (Credit/Debit, Debit ja Credit). Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat ostoksistasi Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua. Maksutapaetu on Bonuksen tavoin rahana S-Pankin tilillesi maksettava etu. Maksutapaedun saaminen edellyttää, että verkkokaupan käyttäjätunnukseesi on liitetty asiakasomistajatiedot.

Jos haluat ostoksillesi lisää maksuaikaa, sinun kannattaa maksaa S-Etukortti Visan Credit-ominaisuudella eli luotolla. Valitessasi maksutavaksi luoton, voit halutessasi myös jaksottaa takaisinmaksun useammalle kuukaudelle. 

Luottokortit

Maksukorteista maksuvälineenä käyvät suomalaisen pankin myöntämät Visa (Debit ja Credit), Visa Electron ja MasterCard (Eurocard, Maestro). Alle 18-vuotias ei saa tehdä ostoksia luottokortilla. Luottokortilla maksaessa tarkistathan, että korttiisi on liitetty SecureCode todennus.

Verkkopankki

Verkkokaupassa on käytössä seuraavien pankkien verkkopankkimaksu: S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Handelsbanken, sekä Aktia. Maksusuorituksen jälkeen valitse ”Palaa myyjän palveluun”, jos verkkopankki ei ohjaa sivustoa automaattisesti takaisin verkkokauppaan. 

 

Uusi maksupalveludirektiivi (PSD2) astui voimaan 14.9.2019

Verkkokaupassamme on käytössä uuden EU:n maksupalveludirektiivin (PSD2) mukainen verkkomaksamisen vahva tunnistautuminen ja sen tavoitteena on parantaa maksamisen turvallisuutta. Tämä tarkoittaa, että korttimaksuissa sinun on tunnistauduttava vahvasti esimerkiksi pankkitunnuksilla. Uusi maksupalveludirektiivi vaikuttaa kaikkiin EU-alueella toimiviin verkkokauppoihin. Voit lukea lisätietoja PSD2-maksupalveludirektiivistä Finanssivalvonnan artikkelista: https://www.finanssivalvonta.fi/saantely/saantelykokonaisuudet/psd2/


Lasku- ja osamaksukauppa

Nyt entistäkin helpompaa - laskun saat jatkossa sähköpostitse!
Uuden tilauksen lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse seuraavan kuun 15. päivä. Sähköpostilasku sisältää vain juuri tehdyn tilauksen summan ja eräpäivän. Mahdollisten edeltävien tilausten osamaksut ja maksumuistukset toimitetaan kirjeenä tai Netpostissa asiakkaalle jokaisen kuukauden 15. päivän jälkeen.


Asiakasomistajana voit käyttää S-verkkokauppatiliä, saat jopa 60 päivää maksuaikaa!
Prisma verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Bank Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla vain kirjautuneena ja tunnistautuneena asiakasomistajaksi Prisma verkkokauppaan. Lasku tai osamaksu on mahdollinen 5-5000 € ostoissa.

Laskun koko summan voi maksaa kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. S-verkkokauppatilin käyttöä varten asiakkaan tulee tunnistautua asiakasomistajaksi ja allekirjoittaa luottosopimus Collectorin kanssa. Collector tekee luottotietojen tarkistuksen tilauksen teon yhteydessä ennen kuin oikeus maksaa laskulla tai osamaksuina myönnetään. Laskulla maksavan asiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja vakituisesti Suomessa asuva.

Laskun voi maksaa joko kertasuorituksena, tai Collectorin kanssa voi sopia tililuottoa koskevan sopimuksen. Osamaksu edellyttää laskussa ilmoitetun vähimmäissumman maksamista ja allekirjoitetun tililuottosopimuksen lähettämistä Collectorille. Lomake ja luottosopimuksen ehdot löytyvät Collectorilta oma.collector.fi

Laskua maksettaessa voi valita 24 kuukauden osamaksun. Korko on 1 % kuukaudessa, mikä vastaa 12 % nimellistä vuosikorkoa. Yli 60 päivän maksuaikakampanjoissa lasku tulee jokaisesta ostosta erikseen. Kaikille laskuille lisätään laskutuslisä 2,95€.Laskut erääntyvät aina kuukauden viimeisenä päivänä. 

Huom! Osamaksulla maksettaessa veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa. (Tilinhoitomaksu saattaa muuttua kampanjoittain.) Yli 60 päivän maksuaikakampanjoiden aikaan tehtyjen ostosten osamaksut yhdistyvä omalle tilille, josta veloitetaan erillinen 2,95 € kuukausittainen tilinhoitomaksu. Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 € muistutusmaksu sekä 1 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Mikäli laskulla maksaminen ei onnistu, saat apua Collector Bank Ab:n asiakaspalvelusta:
sähköpostitse: contactcenter@collector.fi
puhelimitse: 020-743 4917

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä. 

Ota yhteyttä
Ohjeet

Ota yhteyttä

Anna palautetta myymälään tai verkkokauppaan:
Lähetä sähköpostia ›

Myymälöiden ja verkkokaupan
asiakaspalvelun yhteystiedot ›

Ohjeet

Täältä löydät ohjeet ja vastaukset
yleisimpiin kysymyksiin:
Katso usein kysytyt kysymykset ›
Lue asiakaspalvelun ohjeet ›