Siirry suoraan sisältöön

• Tuottaa jopa 60 litraa kuplavettä. • Sopii kaikkiin hiilihapotuslaitteisiin (poikkeuksena Sodastreamin mallit, joissa Quick Connect -sylinteri). • Kotimaista elintarvikelaatuista hiilidioksidia. • Ympäristöystävällisesti täytetty. Mysoda vaihtokaasu (hiilidioksidisylinteri) sopii kaikkiin eri merkkisiin hiilihapotuslaitteisiin. Mysodan elintarvikelaatuinen hiilidioksidi on kotimaista ja sillä on Avainlippu-tunnus. Hiilidioksidisylinterimme täytetään omalla tehtaallamme Helsingin Roihupellossa käyttäen ympäristöystävällistä tuulivoimaa. VINKKI Suosittelemme että pidät aina 1–3 ylimääräistä hiilidioksidisylinteriä kotonasi. Näin kaasun loppuminen ei pääse koskaan yllättämään. Olemme laskeneet, että kuplat riittävät jopa 40–60 litraan kuplajuomaa, riippuen toki monta painallusta juomalitraan käytät eli kuinka hapokkaasta juomasta pidät. MYSODA-KAASUPULLO SOPII MYÖS MUIHIN HIILIHAPOTUSLAITTEISIIN Tiesithän että Mysodan hiilidioksidisylinterit sopivat eri valmistajien, kuten Sodastreamin, Aarken ja Agan hiilihapotuslaitteisiin (poikkeuksena Sodastreamin mallit, joissa Quick Connect -sylinteri). OSTAMALLA TÄMÄN SAAT Vaihdettavan hiilidioksidisylinterin 425 g elintarvikelaatuista hiilidioksidia.

Tuotekoodi
6430052009791
Paino (kg)
0.425
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Elintarvike hiilidioksidi 425g UN1013 + Alumiini
Käyttöohje
Käytettäväksi Mysoda-hiilihapotuslaitteen kanssa. Mysodan hiilidioksidisylinterit sopivat myös eri valmistajien, kuten Sodastreamin, Aarken ja Agan hiilihapotuslaitteisiin (poikkeuksena Sodastreamin mallit, joissa Quick Connect -sylinteri).
Säilytysohje
Sylinteri sisältää paineen alaista kaasua. Voi räjähtää kuumennettaessa. Säilytä paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto ja alle 50°C lämpötila. Tukahduttavaa suurina pitoisuuksina. Sylinteria ja venttiiliä ei saa yrittää avata. Älä käytä vaurioitunutta sylinteriä. Lisätietoa turvallisuudesta: www.mysoda.fi
Sertifikaatit
Avainlippu

MySoda Extra Hiilidioksidisylinteri 425g/60L

24,95 €
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.