London Fog – Yhdysvaltain suosituimmat takit

Kohta sadan vuoden ajan London Fog on ollut nimi luotettaville, ankaraa säätä ja kovaa käyttöä kestäville ulkovaatteille. Merkin lippulaivatuote on kautta aikojen ollut klassinen trenssi – viimeisintä vaatetuksen tekniikkaa ja vanhojen elokuvien taikaa yhdistävä, luotettava käyttötakki joka lähtöön.

London Fog onkin tunnettu ajattomasta tyylistään. Se on nostanut merkin ulkovaatteiden kovassa kilpailussa Yhdysvaltain ykköseksi, kaikkein tunnistetuimmaksi merkiksi. Eikä suosio rajoitu Amerikkaan: London Fogia myydään jo neljällä eri mantereella. Pohjois-Amerikassa London Fog löytyy kuuluisimmista tavarataloista.

Iloisella 20-luvulla perustetusta London Fogista tuli toisen maailmansodan aattona Yhdysvaltain laivaston univormujen hovihankkija. Rauhan palattua London Fogin tuotekehitys alkoi ottaa jättiharppauksia: merkki kuittasi nimiinsä lukuisia koko toimialaa muuttaneita keksintöjä, kuten vedenkestävät kangasmateriaalit. 70-luvulla kaksi kolmesta USA:ssa myydystä sadetakista oli aina merkkiä London Fog, ja 80-luvulla London Fog nousi maailman suurimmaksi ulkovaatevalmistajaksi.

London Fogin klassikkotakit voisi summata sanomalla, että ne eivät mene koskaan pois muodista. London Fog on yhtä kuin ylellisyys, josta nauttiakseen ei tarvitse olla rikas.

London Fogin vaatteiden ajatonta kauneutta heijastelevat sen mainoskasvot, muun muassa Mad Men -sarjan tähti Christina Hendricks ja Täydellisten naisten myötä maailmanmaineeseen noussut Eva Longoria.

”You can’t go wrong with a classic trench and a pair of jeans.”      -        Emma Watson

London Fog (108 kpl)