Siirry suoraan sisältöön

Toisen sukupolven Mysoda Ruby 2 -hiilihapotuslaite on muotoilun ja käytettävyyden täydellinen yhdistelmä. Laite on valmistettu kestävästä alumiinista ja varustettu uusimmalla hiilihapotusteknologialla, joka tekee poreilevista hetkistäsi vieläkin nautinnollisempia. Sen parannettu scratch-proof -pinnoite luo kauniin mattapinnan, joka suojaa laitettasi päivittäisessä käytössä ja on helppp pitää puhtaana. Mysoda Ruby 2:n tone-to-tone -värimaailma ja kuusi upeaa väriyhdistelmää tekevät siitä keittiösi upeimman laitteen. Näiden ominaisuuksien ansiosta Ruby 2-hiilihapotuslaite on erinomainen valinta: • UUTTA: Upea tone-to-tone -värimaailma • UUTTA: Jäätymätön suutin tuottaa enemmän ja pienempiä kuplia • UUTTA: Kestävämpi scracth-prooof -pinnoite helpottaa huoltoa ja luo viimeistellyn lopputuloksen • Laitteen runko on valmistettu kestävästä alumiinista • Toimii ilman sähköä • Hiljainen käyttöääni • Juomapullossa kätevä pikalukitusmekanismi • Sisältää 1 litran juomapullon Ruby 2 tekee juomakokemuksestasi aiempaakin nautinnollisemman. Siinä on parannettu jäätymätön suutin, jonka avulla voit hiilihapottaa niin kylmää vettä kuin haluat ilman, että laitteen suutin jäätyy. Innovatiivinen suutin luo suuren määrän pieniä ja intensiivisiä kuplia nautinnollisen juomakokemuksen takaamiseksi. Olemme varmoja, että ihastut myös juomapullon pikalukitukseen ja laitteen hiljaiseen käyttöääneen. AJATONTA TYYLIKKYYTTÄ Ruby 2 edustaa tyylikästä ja ajatonta pohjoismaista muotokieltä. Laitteen yksilöllinen ja erottuva design ansaitsee tulla nähdyksi keittiösi parhaalla paikalla. Laitteesta on saatavilla kuusi erilaista väriyhdistelmää, joissa on kauniisti viimeistelty mattapinta. Laitteen suutin on valmistettu sävy-sävyyn laitteen muiden osien kanssa ja se on valmistettu materiaalista, joka säilyttää alkuperäisen värinsä vuosien ajan. Voit sijoittaa Ruby 2:n mihin tahansa keittiöösi, koska se ei vaadi sähköä. Ruby 2 on palkittu Red Dot Award -palkinnolla erinomaisesta tuotesuunnittelusta vuonna 2023 ja laite on saanut Design from Finland -merkin. Mysoda Ruby 2, kuten kaikki muutkin Mysoda-hiilihapotuslaitteet, käyttävät yleisintä kierrettävää hiilidioksidisylinteriä. Näin sylinterin vaihto on sinulle aina mahdollisimman vaivatonta. Takuu 2 vuotta. PAKKAUS SISÄLTÄÄ 1 x Ruby 2 -hiilihapotuslaite 1 x 1L uudelleenkäytettävä juomapullo Huomio! Hiilidioksidisylinteri myydään erikseen.

Tuotekoodi
6430052004529
Paino (kg)
2.4
Pakkauskoko
1 kpl
Valmistusmaa
Kiina
Materiaali
Alumiini
Käyttöohje
Älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai teräviä työkaluja laitteen puhdistamiseen. Puhdistamiseen suosittelemme mietoa käsitiskiainetta ja pehmeää kosteaa liinaa.
Säilytysohje
Sylinteri sisältää paineen alaista kaasua. Voi räjähtää kuumennettaessa. Säilytä paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto ja alle 50°C lämpötila. Tukahduttavaa suurina pitoisuuksina. Sylinteria ja venttiiliä ei saa yrittää avata. Älä käytä vaurioitunutta sylinteriä. Lisätietoa turvallisuudesta: www.mysoda.fi
Muut ominaisuudet
Design From Finland
Takuu
Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år
Sertifikaatit
Design From Finland

Mysoda Ruby 2 Black Silver -hiilihapotuslaite

149,00 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.