Siirry suoraan sisältöön

Pyykinpesu on helppoa! Omo Color -pyykinpesukapselit on tehty helppoon pyykinpesuun erityisesti värillisille vaatteille ja tekstiileille: vaivaton käyttää, helppo annostella. Tiivistetty koostumus ja testattu tehokkuus: sisältää kasvipohjaisia tahranpoistoaineita. Pikapesu riittää, sillä Pesukapselin 3in1 -koostumus on tehokas tahroja vastaan jo pikaohjelmissa, ja Omo pesukapseli liukenee hyvin jo 30 asteessa. Pyykinpesuaine pitää tekstiilien värit kirkkaina ja raikastaa vaatteet pitkäkestoisesti. Näin helposti pääset parhaaseen lopputulokseen: 1) pudota kapseli pesurummun pohjalle 2) lisää pyykit koneeseen 3) nauti puhtaasta lopputuloksesta! Me Omolla uskomme, että jokainen tahra on merkki tärkeästä kokemuksesta – mutatahrat kertovat seikkailuista, ruohotahrat tutkimusmatkoista ja hedelmätahrat uusista löydöistä. Rohkaise lapsia sotkemaan hauskoilla aktiviteeteilla, jotka auttavat kasvattamaan iloisia, terveitä ja itsevarmoja lapsia. Me autamme sinua hoitamaan likaiset vaatteet ja vaikeat tahrat. Omon pesuainekapseli on turvallinen käyttää; pakkauksessa on lapsilukko ja kapselit on käsitelty katkeralla aineella, jotta lapset eivät vahingossa nielisi tuotetta. Tuote on dermatologisesti testattu. Ole tiukka tahroille – ja ystävällisempi ympäristölle. Globaalina kotitalousbrändinä meidän on sitouduttava toimimaan oikein ja vastuullisesti. Kestävyys huolestuttaa meitä kaikkia yhä enemmän. Siksi tutkimme tarkkaan, mistä käyttämämme raaka-aineet ovat peräisin, ja kyseenalaistamme tuotantomenetelmämme parantaaksemme tuotteitamme ja suojellaksemme ympäristöä. Haluamme varmistaa että pesuaineemme – jauheemme, nesteemme ja tablettimme – tekevät arjesta helpompaa. Lisäksi haluamme, että ne ovat ystävällisempiä ympäristölle. Näin vähennämme ympäristövaikutustamme vaarantamatta kuitenkaan tuotteidemme laatua. *Omo pesukapseleiden kartonkipakkaus on 100 % muoviton (lukuun ottamatta liimat ja lakat). Pesukapseli sisältää vähemmän kemikaaleja kuin aiemmat kapselit.

Tuotekoodi
8720181355745
Paino (kg)
0.549
Pakkauskoko
26 kpl
Valmistusmaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Ainesosat
15-30%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Anionisia tensidejä. <5%: Hajustetta, Fosfonaattia, Entsyymejä, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Käyttöohje
Käytä 1 kapseli per pesu pehmeässä/keskikovassa vedessä (3-5 kg). Käytä 2 kapselia suuremmille pyykinpesukoneille (6-8 kg) ja erittäin likaisille vaatteille kovassa vedessä. Tehokas 30°C pesulämpötilassa. Noudata aina vaatteiden pesuohjeita. Annostele vaatteen lian, veden kovuuden ja koneen koon mukaisesti. Pese värilliset ja vaaleat tekstiilit erikseen. Älä täytä pyykkikonetta liian täyteen. Älä käytä esipesua. Jos kapselista jää pesuainejäämiä vaatteisiin, huuhtele ne pois lämpimällä vedellä. Säilytä suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja auringonvalolta. Kapselin pintaan on lisätty katkeraa ainetta, jotta lapset eivät vahingossa nielisi tuotetta. Pese kädet sen jälkeen, kun olet käsitellyt kapselia.
Säilytysohje
Säilytä lasten ulottumattomissa.

Omo Color Pyykinpesukapseli Värillisille vaatteille 26x19ml 26 pesua

9,89 €

0,38 €/kpl

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.