Siirry suoraan sisältöön

Koiran ja kissan ravintolisä ihon ja turkin terveyteen. Pakkauksessa 21 tablettia, jotka voi syöttää sellaisenaan tai jauhaa ruuan sekaan. Healthy Skin & Coat on valmiste koirien ja kissojen akuutin ja kroonisen ihottuman ehkäisyyn, ihon uudistumiseen sekä ihon ja turkin terveyden ja laadun parantamiseen. Suositellaan vähintään 3 viikon kuurina. Yksi Healthy Skin & Coat -pilleri sisältää seuraavia vaikuttavia aineita: - Mikrokapseloitu kalaöljy 360mg. Rasvahappojen EPA ja DHA lähde - Bioaktiivinen hydrogeneroitu kalanluu-uute Phoscalim 93mg. Mineraaliuute, joka on erinomainen kalsiumin, fosforin, kollageenin, hivenaineiden, hydrolysoitujen proteiinien ja glykosaminoglykaanien lähde. - Metyylisulfonyylimetaani (MSM, luonnon rikin lähde) 138mg. MSM on sidekudoksen tärkein rakennuspalikka. Se edistää solunsisäistä aineenvaihduntaa, aktivoi ja varmistaa muiden komponenttien synergisen tehokkuuden. MSM on tärkeä hiusten ja ihon ravintoaine.

Tuotekoodi
4751008430554
Paino (kg)
0.034
Pakkauskoko
0.034 kg
Valmistusmaa
Latvia
Ainesosat
Mikrokapseloitu kalaöljy 360 mg, MSM (metyylisulfonyylimetaani), bioaktiivinen hydrogeneroitu kananluu-uute Phoscalim® 93 mg. Lisäaineet: Luonnollinen arominvahvenne, Kalsiumvetyfosfaatti, Magnesiumstearaatti. Tekniset lisäaineet: Mikrokiteinen selluloosa (E460). Aistinvaraiset lisäaineet: MSM (metyylisulfonyylimetaani 2b12175).
Käyttöohje
Päivittäinen annostus tabletteina: Suositellaan vähintään 3 viikon kuurina. Päivittäinen annostus tabletteina, lemmikin paino/tablettien määrä: 0-5 kg – ½ tablettia. 5-10kg – 1 tabletti. 10-20kg – 2 tablettia. > 20kg – 3 tablettia.
Säilytysohje
Varastoi kuivassa paikassa 0°C - +25°C lämpötilassa. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.
Muut ominaisuudet
  • koiran ja kissan ravintolisä ihon ja turkin terveyteen
  • pakkauksessa 21 tablettia, jotka voi syöttää sellaisenaan tai jauhaa ruuan sekaan
  • Cod-Omega-Plus on valmiste koirien ja kissojen akuutin ja kroonisen ihottuman ehkäisyyn, ihon uudistumiseen sekä ihon ja turkin terveyden ja laadun parantamiseen
  • suositellaan vähintään 3 viikon kuurina
  • Yksi Cod-Omega-Plus® -pilleri sisältää seuraavia vaikuttavia aineita:Mikrokapseloitu kalaöljy 360mg, Bioaktiivinen hydrogeneroitu kalanluu-uute Phoscalim 93mg, Metyylisulfonyylimetaani (MSM, luonnon rikin lähde) 138mg

GIGI Healthy Skin & Coat ihon ja turkin terveyteen kissalle ja koiralle, 21 tablettia

6,99 €

205,59 €/kg

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.