Siirry suoraan sisältöön

Neutral White on valkopyykille kehitetty pesuaine, joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Nestemäinen Neutral White -pesuaine on allergiaystävällinen, ei sisällä väriaineita tai hajusteita, mikä vähentää allergisia ihoreaktioita ja ihoärsytystä. Neutral White on pyykinpesuneste, joka poistaa tehokkaasti likaa ja tahroja. Neutral on kehitetty yhteistyössä kolmen pohjoismaisen Astma- ja allergiayhdistyksen (Asthma Allergy Nordic) kanssa. Sillä on Joutsenmerkki, joka on Pohjoismaissa käytettävä virallinen ympäristömerkki. Neutral White hajusteeton tarjoaa seuraavia etuja: • Poistaa tehokkaasti lian ja tahrat • Pesee puhtaaksi jo alhaisissa lämpötiloissa • Sopii konepesuun ja käsipyykille • Suunniteltu vähentämään allergisia ihoreaktioita • Hajusteeton ja väriaineeton • Dermatologisesti testattu • Ympäristömerkki eli Joutsenmerkitty • Neutral White säilyttää valkoiset vaatteet, lakanat, pyyhkeet jne. valkoisena pidempää. Kun peset kirjopyykkiä, käytä Neutral Colour nestemäistä pyykinpesuainetta. Se auttaa vaatteita säilyttämään värinsä pidempään – niin värillisiä kuin tummia tekstiilejä. Se on yhtä hellävarainen ja ihoystävällinen kuin Neutral White. Neutral-sarjasta löytyy paitsi pesuaineita ja huuhteluaineita, myös tuotteita henkilökohtaisen hygienian hoitoon, kuten suihkusaippua, shampoo ja ihovoide. Sarjassa on tuotteita myös lapsille ja vauvoille, kuten kosteusliina ja ihonhoitoöljy. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Jokainen iho on erilainen, mikä tarkoittaa, että sama tuote ei sovi jokaiselle perheenjäsenelle. Tässä tulee Neutral avuksi. Tavoitteenamme on huolehtia koko perheen ihosta. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman hellävaraisia tuotteita, jotka suojaavat ihoärsytykseltä. Alkaen normaalista ihosta herkkään ihoon, vauvan ihosta helposti ärsyyntyvään ja reagoivaan ihoon. Jokainen Neutral-tuote pesuaineesta käsirasvaan – ja kaikkeen siltä väliltä – auttaa sinua huolehtimaan ihostasi hellävaraisemmin joka päivä.

Tuotekoodi
8710522447192
Paino (kg)
1.055
Pakkauskoko
1 l
Valmistusmaa
Tanska
Ainesosat
SISÄLTÖ: 15-30%: Ionittomia tensidejä, 5-15%: Ionittomia tensidejä, <5%: Entsyymejä, Fosfonaattia, Saippuaa.||INGREDIENTS: Aqua, Laureth-7, Sodium Laureth Sulfate, Alcohol Denat, Potassium Citrate, Potassium Cocoate, Triethanolamine, Sodium Diehtylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Calcium Chloride, Subtilisin, Sodium Chloride, Amylase, Denatonium Benzoate, Mannamase.
Käyttöohje
Annostele pesuainetta pesuainelokeroon tai pesupalloon. Tehokas 30°C asteessa. Käsinpesussa käytä suojakäsineitä suojaamaan herkkää ihoa. HOITO-OHJEITA: Tarkista aina vaatteen hoito-ohjeet ja noudata pesuohjeita. Vaikeille tahroille: kaada nestettä suoraan tahralle ja anna vaikutta n. 10 min. Pese väriä päästävät vaatteet erillään.
Sertifikaatit
Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsen)

Neutral White Hajusteeton Pyykinpesuneste Valkopyykille 1 L 25 pesua

5,29 €

5,29 €/l

Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin
Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla verkkokaupasta.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.