Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii

Suomalaisen Jokiravun Ylistys kertoo ravun matkan kalastajien merroista juhlapöydän kunniapaikalle. Se kertoo ravunkeiton reseptin, joka on enemmän kuin valmistusohje, se kertoo myös, miksi vaiheet tehdään tietyllä tavalla. Myös ravun syömisen salat kuvataan seikkaperäisesti ja kuvien avulla - miten syödään ravusta kaikki syötävissä oleva ja mitä tehdään sillä, mitä ei voi syödä? Kirja on oivalluksia tarjoava tietopaketti ravun ystävälle, kokeneellekin herkuttelijalle sekä ammattilaisellekin. Pekka Piiparinen on keittiömestari, gourmet-ruoan ammattilainen ja erityisesti suomalaisten raaka-aineiden ja niiden logistiikan asiantuntija. Tiia Arjanne on psykologi, kirjailija ja kulinaristi.

Suomalaisen jokiravun ylistys

17,85 €
Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin

Toimitettuna

Ei saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.