Siirry suoraan sisältöön

Osta nyt ja nouda ostoksesi myymälästä kahden tunnin sisällä, ilman toimituskuluja!

Lue miten Prisma.fi-myymälänouto toimii

Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa? Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton grand old man, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille. Mukana on niin vanhoja klassikkoja kuin aiemmin julkaisemattomia reseptejäkin.

Aaltonen, Perinteisiä eräruokia

23,45 €

Toimitettuna

Saatavilla

Osta nyt, nouda myymälästä

Ei saatavilla

  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Ilmainen toimitus Postin nouto­pisteeseen yli 100 € ostoksille.
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %.

Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?

Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.