Italialaiseen ruokajärjestykseen kuuluvat pikkupalat: stuzzichini tarkoittaa ruokahalun herättäjiä, antipasti puolestaan alkuruokia. Tämä kirja opastaa valmistamaan italialaisen keittiön innoittamia pikkusyötäviä kuten grillattuja tomaatti-mozzarellaleipiä, tuorejuustotäytteisiä parmankinkkurullia, täytettyjä sinisimpukoita, latva-artisokkia roomalaiseen tapaan, marinoitua parmesaania... Herkulliset pikkupurtavat sopivat tarjottavaksi moneen tilanteeseen, ja halutessaan niitä voi myös yhdistellä kokonaiseksi ateriaksi. Ruokaohjeet ovat ruotsalais-italialaisen keittiömestari Marco Baudonen, teksti Tomas Tengbyn ja makuhermoja kutkuttavan kauniit kuvat Bruno Ehrsin käsialaa.
Italialaiset pikkupalat
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.