Paljon kasviksia, hedelmiä ja marjoja ja kohtuullisesti valkuaisaineita sekä hyvänlaatuista rasvaa, siinä hyvän ravitsemuksen kulmakivet. Pääosassa tässä keittokirjassa ovat kuitenkin kuidut, joita me suomalaiset saamme liian vähän. Kuitupitoinen ravinto ehkäisee ummetusta, pitää diabeetikon verensokerin tasaisena, vaikuttaa edullisesti veren kolesteroliarvoihin ja hyödyttää laihduttajaa. Syöminen on elämän perusnautintoja - ja toisaalta ruokavalion laatu vaikuttaa terveyteemme. Esimerkiksi Parkinsonin taudissa ravinnon valkuaisaineet ja levodopa- lääkitys eivät sovi yhteen. Herkuttelu on silti mahdollista, kun osaa tietyt perussäännöt. Lääketieteeseen erikoistunut toimittaja Tellervo Aho on 70-luvun loppupuolelta lähtien tehnyt ruokajuttuja eri lehtiin.
Tellervon Kokkikoulu
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.