Keitot ovat ravitsevaa ja helposti valmistuvaa arkiruokaa, mutta ne muuntuvat pienillä lisäyksillä myös juhla-aterialla tarjottaviksi alkuruoiksi. Keitot ovat usein myös edullista ruokaa - ainesvalinnoilla voit vaikuttaa siihen, miten kalliiksi kokonaisuus muodostuu. Ohjeet on ryhmitelty kasvispitoisiin, lihaisiin ja kalaisiin keittoihin. Kotoisten liha- ja kalakeiton lisäksi valikoimasta löytyy hienostuneita juustokeittoja, kylmiä keittoja, sosekeittoja, nopeasti valmistuvia pikakeittoja ja raikkaita jälkiruokakeittoja. Vaikutteita on haettu niin ranskalaisesta, venäläisestä, italialaisesta kuin thaimaalaisestakin keittiöstä, ja kirjassa on hyviä vinkkejä ja ohjeita keittojen kanssa tarjottavista lisäkkeistä. Sata soppaa on ilmestynyt ensimmäisen kerran Kirjayhtymän kustantamana 1994. Nyt ilmestyvä neljäs painos on kuvien ja ohjeiden osalta uusittu ja ajanmukaistettu laitos.
Sata soppaa
Toimitettuna
Ei saatavilla
Osta nyt, nouda myymälästä
Ei saatavilla
Oletko tyytyväinen tuotetietoihin?
Ovatko tuotetiedot riittävät? Jos tuotetiedoissa on puutteita tai niitä voisi muuten parantaa, anna palautetta.